Mască cu iaurt eficientă pentru ten! Trucul perfect pentru femeile care vor să scape de petele de la nivelul pielii

Mască cu iaurt eficientă pentru ten! Trucul perfect pentru femeile care vor să scape de petele de la nivelul pielii
Mască cu iaurt eficientă pentru ten! Trucul perfect pentru femeile care vor să scape de petele de la nivelul pielii

Iată trucul perfect pentru femeile care vor să scape de petele de pe piele.

Punctele negre sau coșurile agresate te fac să rămâi cu pete la nivelul pielii, iar indiferent cât de multe produse de îngrijire ai încerca, vei observa că, odată cu demachierea, semnele rămân. Iată un truc natural prin care poți scăpa de aceste pete de pe față.

Cum să prepari masca din iaurt cu lămâie pentru a scăpa de petele pigmentare

Citește și: Mască antioxidantă de morcov pentru a întineri conturul ochilor! Trucul util pentru toate doamnele

Mască față cu iaurt și lămâie
Mască față cu iaurt și lămâie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Crema cu semințe de in și pătrunjel pentru combaterea ridurilor faciale. Trucul de frumusețe pentru îngrijirea corespunzătoare a pielii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Persoanele care se confruntă cu pete la nivelul pielii cu siguranță nu știu că în frigider există un secret de frumusețe care le pot face să scape de această imperfecțiune.

Un produs care conține acid lactic și care ajută la combaterea hiperpigmentari, și, totodată, uniformizează tonul pielii. Iată cum se prepară mască de iaurt cu lămâie pentru tenul tău.  Amestecați sucul unei lămâi cu o cană de iaurt simplu și o linguriță de coajă de portocală. După ce ați obținut o pastă, aplicați pe față timp de 20 de minute, apoi clătiți cu apă călduță. Încercați să faceți acest procedeu seara, pentru a evita expunerea la soare.

Mască de iaurt, zahăr și castraveți pentru revitalizarea pielii

Mască față cu iaurt și castraveți
Mască față cu iaurt și castraveți[Sursa foto: freepik]

Persoanele care se confruntă cu pete la nivelul pielii trebuie să știe că mai există un secret de frumusețe pentru a scăpa de ele, iar de această dată este vorba de o mască de iaurt, zahăr și castraveți, potrivită pentru piele uscată. Tot ce aveți nevoie este de o ceașcă de iaurt simplu, 150 g de zahăr și miezul unei jumătăți de castravete.

Amestecați toate ingredientele împreună și masați-le pe față timp de trei minute. Lăsați acționeze încă 10 minute, apoi clătiți  cu apă rece.

Care sunt beneficiile unei măști cu iaurt

Mască față cu iaurt și miere
Mască față cu iaurt și miere[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu siguranță toată lumea auzit de efectul cicatrizant al mierii, așa că iată cum poți prepara masca de iaurt cu miere, perfectă pentru tenul tău. Trebuie să amestecați o cană de miere naturală cu o cană de iaurt simplu, iar după ce ați obținut o pastă, distribuiți amestecul pe toată fața și pe gât, apoi lăsați să acționeze timp de 15 minute și clătiți cu apă rece.

Această mască vă ajută să calmați pielea iritată și sensibilă și e potrivită pentru cicatrizarea anumitor răni de la nivelul acesteia.

Măștile pe bază de iaurt au efect cicatrizant și oferă luminozitate și elasticitate tenului, iaurtul fiind un produs natural care poate fi folosit chiar și împotriva arsurilor solare. Persoanele care se confruntă cu pete pigmentare, fie de la agresarea anumitor zone ale feței sau de la expunerea la soare, poți încerca una din măștile de mai sus, în funcție de preferințe.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Toner cu aspirină pentru combaterea acneei! Trucul pe care trebuie să îl folosească doamnele, pentru un ten mai luminos

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies