Masca cu miere si aspirina iti detoxifica tenul! Invata sa o prepari

Masca cu miere si aspirina iti detoxifica tenul! Invata sa o prepari
Masca cu miere si aspirina iti detoxifica tenul! Invata sa o prepari

Thea Haimovitz a fost invitata in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a preparat o masca cu miere si aspirina.

 

Cristina Cioran si Paula Chirila au avut-o invitata pe Thea Haimovitz, care le-a vorbit despre efectele uimitoare ale unei masti cu miere, aspirina, lamaie si argila.
"Acidul salicilic face minuni. Trebuie sa stim ca acesta, folosit in igrediente si nu in cantitate prea mare, duce la minuni. Functioneaza ca un peeling si are capacitatea de a fi solubili in lipide. Cand iti faci o masca si o pui pe fata, are capacitatea de a dizolva grasimea, intra in por, destupa porul, iar daca ai acnee face detoxifierea pielii.",
a spus invitata emisiunii.
"Stoarcem foarte bine lamaia, apoi punem inauntru aspirina pisata. Amestecam bine sa se dizolve aspirina. Lamaia este un aliment miraculos. Adaugam apoi mierea. Punem si argila, care va transforma complet masca. Dupa ce curatam foarte bine pielea, aplicam masca pe ten. Argila are rol de detoxifiere si purificare a fetei.  Dupa curatarea mastii, tenul se hidrateaza cu suc de varza.",
a continuat Thea Haimovitz.
##VIDEO6517##

Cristina Cioran si Paula Chirila au avut-o invitata pe Thea Haimovitz, care le-a vorbit despre efectele uimitoare ale unei masti cu miere, aspirina, lamaie si argila. 

" Acidul salicilic face minuni. Trebuie sa stim ca acesta, folosit in igrediente si nu in cantitate prea mare, duce la minuni. Functioneaza ca un peeling si are capacitatea de a fi solubili in lipide.

Cand iti faci o masca si o pui pe fata, are capacitatea de a dizolva grasimea, intra in por, destupa porul, iar daca ai acnee face detoxifierea pielii.", a spus invitata emisiunii.

" Stoarcem foarte bine lamaia, apoi punem inauntru aspirina pisata. Amestecam bine sa se dizolve aspirina. Lamaia este un aliment miraculos. Adaugam apoi mierea. Punem si argila, care va transforma complet masca. Dupa ce curatam foarte bine pielea, aplicam masca pe ten.
Argila are rol de detoxifiere si purificare a fetei.  Dupa curatarea mastii, tenul se hidrateaza cu suc de varza
.", a continuat Thea Haimovitz.


##VIDEO6517##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies