Masca cu ovăz și ulei de măsline pentru închiderea porilor de pe față. Machiajul se va așeza mult mai uniform pe ten

Masca cu ovăz și ulei de măsline pentru închiderea porilor de pe față. Machiajul se va așeza mult mai uniform pe ten
Masca cu ovăz și ulei de măsline pentru închiderea porilor de pe față. Machiajul se va așeza mult mai uniform pe ten

Doamnele și domnișoarele care se luptă de mult timp cu porii deschiși ai pielii, nu trebuie să dispere, deoarece această problemă poate fi rezolvată chiar la tine acasă.

Porii de la nivelul pielii, în principal ce ai feței, sunt, în general, deschiși din motive hormonale. În momentul în care fața nu este curățată cum trebuie, impuritățile de peste zi sau rezidurile de machiaj se pot acumula în porii deschiși.

Cum prepari masca cu ovăz pentru închiderea porilor?

Citește și: 10 alimente care îți vor face pielea să strălucească 

Mască de față cu ovăz
Mască de față cu ovăz[Sursa foto: freepik]

Citește și: Masca minune din flori de gălbenele. Trucul de frumusețe pentru combaterea ridurilor de pe gât și piept

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Femeile care sunt iubitoare de machiaj, dar observă că după aplicarea fondului de ten machiajul nu se așează așa cum și-ar fi dorit, trebuie să știe că există un remediu pentru închiderea porilor chiar la tine acasă,  pentru care ai nevoie de doar două ingrediente.

Este foarte ușor de preparat, iar în jumătate de oră tenul tău va arăta perfect.

Ingrediente:

  • Ulei de măsline virgin sau extra virgin
  • Ovăz laminat natural

Mod de preparare:

Amestecați trei linguri de fulgi de ovăz cu jumătate de lingură de ulei de măsline. Zdrobiți treptat o văzut și lăsați-l pentru 5, 10 minute să se înmoaie.

Aplicați masca pe pielea curată și uscată și lăsați să acționeze până la 40 de minute. Scoateți masca cu multă apă rece. După această mască este recomandat să rulați un cub de gheață pe toată suprafața feței. Puteți să vă bucurați de această mască în fiecare zi și nu ezitați să vă curățiți tenul cu ea de fiecare dată când aveți posibilitatea. 

Care sunt beneficiile măștii cu ovăz pentru ten?

Mască de față cu ovăz
Mască de față cu ovăz[Sursa foto: freepik]

Beneficiile unei măști cu ovăz și ulei de măsline sunt mai multe decât noi am crede. Persoanele care se confruntă cu pori deschiși, iar acest lucru devine o problemă atunci când apelăm la produse de make-up, pot apela la acest remediu ușor, simplu și natural, până să ajungi pe mâna cosmeticienilor. Acum, că știi toate secretele pentru ca machiajul de pe față să arate impecabil, nu ezita să încerci și tu această mască, pe care o pot utiliza în fiecare zi, ca o rutină de îngrijire pentru tine și tenul tău.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Machiaj pentru femei mature. Ghid inspirativ pentru a-ți îmbogăți rutina de îngrijire și înfrumusețare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies