Masca de față cu bicarbonat pentru riduri, care face minuni. „Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta sa scapi de cosurile inestetice, de punctele negre, de aspectul de par gras"

Masca de față cu bicarbonat pentru riduri, care face minuni. „Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta sa scapi de cosurile inestetice, de punctele negre, de aspectul de par gras
Masca de față cu bicarbonat pentru riduri, care face minuni. „Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta sa scapi de cosurile inestetice, de punctele negre, de aspectul de par gras"

Scapă de riduri cu ajutoru măștilor pe bază de bicarbonat de sodiu!

Pentru femei, aspectul tenului este extrem de important, de aceea trebuie să-i acordăm o atenție sporită. Dacă ați achiziționat deja numeroase creme antirid și rezultatele au întârziat să apară, puteți încerca un ingredient natural minune, despre care specialiștii spun că ar fi extrem de eficient atunci când vine vorba de înlăturarea ridurilor, petelor sau cearcănelor.

Citeste si: NOTEAZĂ: Masca de față cu miere si ou. Cum se prepară și cui ii este recomandată?

Mască de față cu bicarbonat de sodiu pentru riduri și cearcăne

Masca de față cu bicarbonat pentru riduri, care face minuni

Masca pe bază de bicarbonat de sodiu este extrem de eficientă, complet naturală, avantajul fiind că o puteți pepara în propria bucătărie, costurile fiind astfel reduse semnificativ.

Această mască vă poate ajuta să eliminați, treptat, cearcănele, ridurile și petele.

Ingrediente:

  • 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • o ceaşcă de ceai de muşeţel sau apă fierbinte
  • o dischetă demachiantă

Mod de preparare:

Adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu în apă fierbinte sau în ceai de mușețel(aproximativ o ceașcă) și amestecați până se omogenizează. Înmuiați apoi o dischetă în mix-ul obținut și puneți-o pe zonele cu probleme.

Citeste si: CITEȘTE: 6 măști pentru creșterea părului pe care le poți face acasă

Mască energizantă cu bicarbonat de sodiu pentru iluminarea tenului

O dată pe săptămână, specialiștii vă recomandă o mască energizantă, care va reda strălucirea tenului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ingrediente

  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 1/2 castravete curățat și tocat foarte mărunt
  • 1/2 linguriță de oțet de mere
  • 1 albuș de ou
  • 1 linguriță de făină de ovăz
  • 1 linguriță de miere

Mod de Preparare

Adăugați toate ingredientele într-un recipient și amestecați până obțineți un mix omogen.

Aplicați masca pe tenul curățat în prealabil, evitând zona norilor și a ochilor. Lăsați amestecul să acționeze timp de 10-15 minute, apoi îndepărtați-l cu ajutorul unui prosop umed, prin frecare, cu mișcări circulare.

masca cu bicarbonat de sodiu pentru fata

Citeste si: CITEȘTE: Cum să scapi de cojile de pe scalp. Remedii pentru a elimina mătreața

Mască de față cu bicarbonat de sodiu pentru acnee

Masca pe bază de bicarbonat și aspirină este extrem de eficientă în tratarea acneei, întrucât aspirina conține acid salicilic, care acționează împotriva coșurilor.

Ingrediente:

1 lingură de bicarbonat de soiu 1 linguriță de miere 3 pastile de aspirină 1 ceașcă cu apă

Amestecați toate ingredientele, aplicați mix-ul pe față și lăsați-l să acționeze  până se usucă bine. Clătiți tenul și uscați-l prin tamponare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

masti cu bicarbonat de sodiu

Citeste si: CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Mască cu bicarbonat pentru exfoliere

Pentru a prepara această mască exfoliantă, veți avea nevoie doar de o linguriță cu ulei de cocos și una cu bicarbonat de sodiu. Acest tip de mască se aplică o dată pe sătpămână pentru rezultate optime. Pielea va fi astfel curățată în profunzime.

Cum te poate ajuta bicarbonatul de sodiu să ai un ten curat și strălucitor:

  • reglează pH-ul tenului, principala cauză care determină apariția coșurilor
  • usucă pielea și înlătură excesul de sebum care determină apariția punctelor negre
  • are efecte antiinflamatoare si antiseptice, ceea ce înseamnă că poate reduce dimensiunea si roșeața coșurilor
  • dacă este dizolvat în apă, bicarbonatul de sodiu formează o pastă grunjoasă ce exfoliază tenul, eliminând astfel celulele epiteliale moarte

„Bicarbonatul de sodiu te poate ajuta sa scapi de cosurile inestetice, de punctele negre, de aspectul de par gras si nu numai- iata cate intrebuintari poate avea acest ingredient in rutina de beauty!

Daca bucataria si gatitul nu sunt chiar punctele tale forte si daca preferi supa instant in loc sa petreci trei ore in fata aragazului gatind una, atunci, cel mai probabil, te-ai atins de bicarbonatul de sodiu doar accidental. Asa cum iti spunea mama, poti folosi bicarbonat de sodiu la prajituri si alte preparate, insa noi i-am gasit cateva intrebuintari si in afara bucatariei, fiindca este si unul dintre cele mai folosite remedii naturiste!”, spune Dana Argeșan.

Citeste si: DESCOPERĂ: Scrub natural pentru corp cu zaț de cafea. Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț de cafea!

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

5 măști pentru riduri profunde pe care le poți face acasă. „Trebuie să avem grijă să ne protejăm de anumiţi factori care pot accentua procesul de îmbătrânire a pielii"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies