Masca de fata naturala care functioneaza asemenea botox-ului

Masca de fata naturala care functioneaza asemenea botox-ului
Masca de fata naturala care functioneaza asemenea botox-ului

Daca ridurile au devenit o obsesie pentru tine si te gandesti deja sa apelezi la botox, iti vom da o veste buna. Exista cateva metode naturale, mai bine zis trucuri, care te vor ajuta sa ai o piele perfecta.

Ingrediente

2-3 catei de usturoi

2 ½ linguri ulei de masline

2 linguri de miere

Mod de preparare

Curata si spala cateii de usturoi. Pune-i in blender si mixeaza pana cand obtii o pasta omogena. Adauga uleiul de masline si miere si amesteca. Mai pune ulei sau miere daca mai este nevoie. Depoziteaza produsul intr-un recipient curat, cu capac si tine-l la frigider peste noapte.



Demachiaza-te si spala-te bine pe fata. Întinde masca folosind miscari circulare. Las-o sa actioneze 15-20 de minute. Nu o tine mai mult de 25 de minute, caci usturoiul este un antioxidant puternic si poate arde pielea. Spala-te cu apa calda din abundenta si tamponeaza cu un prosop curat. La final, aplica ulei de masline. Apeleaza la acest tratament de trei- patru ori pe saptamana.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies