Masca de fata naturala tonifianta! Te intinereste cu 5 ani

Masca de fata naturala tonifianta! Te intinereste cu 5 ani
Masca de fata naturala tonifianta! Te intinereste cu 5 ani

Masca pe baza de ingrediente naturale si produse bio este folosita din ce in ce mai des. Iata o reteta care regenereaza di tonifiaza fata.

Masca tonifianta cu morcov

Ingredientele sunt: un morcov, infuzie de tei sau musetel, zeama de lamaie, o lingurita de miere, o lingurita de ulei de masline. Se pregateste infuzia si intre timp se rade morcovul pe razatoarea mica. Se amesteca o lingurita de morcov ras cu o lingurita de infuzie, apoi se storc 203 picaturi de zeama de lamaie. Se mai adauga o lingurita de miere, una de ulei de masline si se amesteca pana se omogenizeaza.

Pasta obtinuta se aplica pe fata curatata si exfoliata in prealabil, pe gat si pe decolteu si se lasa sa actioneze 15-20 de minute. Se clateste cu apa calda. Masca se poate aplica de 2-3 ori pe saptamana.

In aceasta masca avem prezente, pe langa alti nutrienti, vitaminele A, C si E, care sunt antioxidanti si sunt esentiale pentru conservarea tineretii pielii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rețetă delicioasă de varză călită cu ciolan a Andreei Bănică. "Bag toată compoziția la cuptor să se rumenească pentru 20-25 de minute!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies