Masca de păr cu ceapă, ideală pentru creșterea podoabei capilare. Trucul de frumusețe împotriva mătreții 

Masca de păr cu ceapă, ideală pentru creșterea podoabei capilare. Trucul de frumusețe împotriva mătreții 
Masca de păr cu ceapă, ideală pentru creșterea podoabei capilare. Trucul de frumusețe împotriva mătreții 

La un moment dat, din anumite motive, își poate face simțită prezența, mătreața. Însă știați cum puteți scăpa de ea cu o mască făcută în casă? 

Căderea părului poate fi cauzată de mai mulți factori, inclusiv stres, îmbătrânire, pierderea sau creșterea în greutate, modificări genetice și chiar unele modificări hormonale. Cu toate acestea, se pare că este complet normal să pierzi între 50 și 100 de fire de păr pe zi. Dacă totuși reprezintă un motiv de îngrijorare această problemă și îți dorești un păr mai bogat, poți încerca să prepari, chiar la tine acasă, masca de păr cu ceapă.

Dat fiind faptul că ceapa are multe avantaje pentru sănătate și frumusețe, aceasta poate accelera creșterea părului, elimina mătreața și menține totodată și părul hidratat.  

Citește și: Cum pot scăpa femeile de riduri, cu ajutorul unei măști de pere. Trucul eficient pentru femeile care își doresc un ten de porțelan 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

masca de par pentru cresterea parului
Masca de păr cu ceapă, ideală pentru creșterea podoabei capilare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să prepari cel mai eficient tonic de orez pentru un efect strălucitor. Trucul de frumusețe din ingrediente naturale

Masca de păr cu ceapă, ideală pentru creșterea podoabei capilare 

  • Tot ce trebuie făcut pentru această mască de păr este să fierbi o ceapă tăiată în sferturi împreună cu patru căței de usturoi care au fost curățați de coajă și două batoane de scorțișoară. După ce a ajuns la fierbere, stingeți aragazul și amestecați toate ingredientele, inclusiv apă.  
  • După ce amestecul se răcește, masează ușor scalpul cu vârful degetelor. Vă puteți lăsa masca să acționeze timp de 30 de minute, apoi vă puteți pune o cască de duș și imediat după trecerea acestui interval de timp, vă puteți spăla părul ca de obicei.  

masca de par cu ceapa
Masca de păr cu ceapă, ideală pentru creșterea podoabei capilare[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum să prepari cel mai eficient tonic de orez pentru un efect strălucitor. Trucul de frumusețe din ingrediente naturale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies