Masca naturala care te ajuta sa scapi de parul nedorit de pe fata rapid si fara durere

Masca naturala care te ajuta sa scapi de parul nedorit de pe fata rapid si fara durere
Masca naturala care te ajuta sa scapi de parul nedorit de pe fata rapid si fara durere

Cea mai vizibila zona in care poate creste par nedorit este fata. Desi cea mai eficienta metoda pentru indepartarea parului nedorit ramane in continuare epilarea cu ceara, la nivelul fetei este recomandat sa folosim metode mai putin agresive, intrucat parul de pe fata nu are radacini atat de puternice precum cel din alte zone ale corpului.

Masca pe baza de turmeric te ajuta sa scapi de parul de pe fata.

Turmericul exfoliază pielea, curăţând-o în profunzime şi, graţie proprietăţilor antibacteriene şi antiinflamatoare, previne creşterea părului.

Amestecă 2 linguriţe de turmeric cu lapte, astfel încât să obţii o pastă. Aplică această mască pe faţă şi las-o să acţioneze 15-20 de minute. Curăţă-ţi apoi faţa cu apă călduţă.

Acest remediu este eficient în cazul doamnelor cu o pilozitate nu foarte dezvoltată.

Dacă pilozitatea este prea accentuată, mai adaugă un al treilea ingredient – făina de ovăz, care acţionează asemănător turmericului.

Citeşte continuarea AICI.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cel mai bun remediu naturist contra varicelor: suc de ceapa cu miere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies