Masca pentru stralucirea parului! Uite cum sa o prepari cu ovaz!

Masca pentru stralucirea parului! Uite cum sa o prepari cu ovaz!
Masca pentru stralucirea parului! Uite cum sa o prepari cu ovaz!

Mastile cu fulgi de ovaz se fac de doua ori pe saptamana si ofera parului stralucire, volum si un aspect sanatos.

 

Incalzeste 6 linguri de lapte, amesteca cu 3 linguri de fulgi de ovaz rasniti sub forma de pulbere, si lasa sa se umfle. Adauga jumatate de lingurita de ulei de migdale si cate trei picaturi din vitaminele E si A. Masca lasa pe par timp de 20-30 de minute, timp in care stai cu capul invelit cu celofan si cu un prosop. Clateste apoi cu apa calda si sampon.
Sursa

Incalzeste 6 linguri de lapte, amesteca cu 3 linguri de fulgi de ovaz rasniti sub forma de pulbere, si lasa sa se umfle. Adauga jumatate de lingurita de ulei de migdale si cate trei picaturi din vitaminele E si A. Masca lasa pe par timp de 20-30 de minute, timp in care stai cu capul invelit cu celofan si cu un prosop.

Clateste apoi cu apa calda si sampon.

Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Oana Radu, despre relația cu fostul soț. Motivul pentru care s-a hotărât să spună prin ce a trecut. „Ca un dictator. Când a văzut că nu se mai poate, a hotărât să își schimbe moneda.”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies