Maseaza aceste puncte de pe corpul tau si "topeste" kilogramele in plus instant! Metoda care te va ajuta sa ai o silueta de invidiat

Maseaza aceste puncte de pe corpul tau si
Maseaza aceste puncte de pe corpul tau si "topeste" kilogramele in plus instant! Metoda care te va ajuta sa ai o silueta de invidiat

Cunoscute pentru efectele miraculoase inca de acum mii de ani, acupunctura si acupresura ajuta persoanele sa depaseasca anumite probleme de sanatate, fapt pentru care iti doresti sa ai o siueta de invidiat iti propunem sa-ti masezi aceste puncte.

Urechea

Masand acest punct, vei reusi sa accelerezi functionarea metabolismului, ce sporeste pierderea in greutate in toate zonele corpului. Masajul trebuie facut cu degetul mare timp de trei minute, de trei ori pe zi, exercitand o presiune usoara si continua pe ureche.

Fata

Acest punct se gaseste chiar intre nas si buza superioara. Este necesara stimularea sa de doua ori pe zi, timp de cinci minute.

Acest masaj ajuta la controlarea foamei si anxietatii. Daca ai obiceiul de a manca din cauza strsului, aceasta metoda este perfecta pentru tine.

Brat

Acesta este un punct cheie al corpului, deoarece fiecare parte a energiei intestinale trece prin el. Masandu-l, corpul se va relaxa, eliberand caldura excesiva si contribuind la imbunatatirea functionarii intestinale. Trebuie sa masezi acest punct de 2-3 ori pe zi, vreme de un minut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies