Mașina unei femei în scaun cu rotile a fost ridicată de către polițiștii locali, după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități

Mașina unei femei în scaun cu rotile a fost ridicată de către polițiștii locali, după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități
Mașina unei femei în scaun cu rotile a fost ridicată de către polițiștii locali, după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități

S-a creat un mare scandal într-o parcare din Constanța, după ce polițiștii locali au ridicat mașina unei femei în scaun cu rotile.

Un caz de-a dreptul șocant s-a întâmplat într-o parcare din Constanța. Polițiștii locali au ridicat mașina unei femei aflate în scaun cu rotile. Aceasta era la cumpărături și și-a parcat autoturismul într-o parcare a centrului comercial, pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Poliția locală a hotărât ridicarea autoturismului, deși mașina avea semnele corespunzătoare pe parbriz și pe lunetă. Cu tote astea, autoritățile i-au spus femeii că nu avea legitimația pusă în geam.

Astfel că, de aici a pornit un scandal de proporții, chiar în fața fetitei femeii, în vârstă de 3 ani.

Polițiștii locali au hotărât ridicarea mașinii unei femei în scaun cu rotile, după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități

Întreaga scenă s-a petrecut într-o parcare a unui centru comercial. O femeie în scaun cu rotile a parcat automobilul pe locul destinat persoanelor cu dizabilități, și a mers să facă cumpărături, alături de fiica sa, în vârstă de 3 ani, după cum a relatat Constanța 100%.

Ajunsă înapoi în parcare, femeia a observat că mașina sa nu este de găsit, deși avea semnele aferente pe parbriz și pe lunetă. Totodată, și talonul mașinii arată faptul că mașina este adaptată pentru persoanele cu dizabilități. Polițiștii locali au ridicat mașina deoarece legitimația nu era pusă la vedere, pe parbriz.

Citește și: Cum ne ferim de hoți atunci când plecăm în concediu? „Să se mai dea încă o cheie familiei”

Mașina unei femei în scaun cu rotile a fost ridicată de către polițiștii locali, după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Unii români pot pierde tichetele sociale. Ce a anunțat Ministrul Investițiilor

Scandal uriaș în parcarea unui centru comercial

Întâmplarea a fost filmată și publicată pe platformele de socializare. Femeia îi spune polițistului local că avea toate documentele care arată faptul că acel autoturism este condus de o persoană cu dizabilități, iar astfel a fost parcată corespunzător pe un loc aferent.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Polițistul local: Trebuia să îl puneți în parbriz (n. red. legitimația)
Femeia în scaun cu rotile: Îl am. Trebuia să așteptați. Trebuia să o ridicați (n. red. Mașina) mai întâi pe aia care nu avea niciun certificat, niciun semn, apoi să mă ridicați pe mine.

Nu o ridicați pe a mea și pe a lui o lăsați aici.
Polițistul local: În urma unei sesizări, e o singură mașină de ridicat. A fost o persoană care nu a avut unde să parcheze.
Femeia în scaun cu rotile: Ce sesizare? Sunt o mie de locuri de parcare goale. Fix pe a mea v-ați găsit să o ridicați

Polițistul local: nu aveați legitimația în parbriz.
Femeia în scaun cu rotile: Nu se mi pare normal să îmi ridicați mie mașina!
Polițistul: Nu mai vorbiți peste mine. Ori vorbim pe rând, ori nu mai vorbim! Puneți în parbriz legitimația și nu mai ridică nimeni mașina. Acela e documentul oficial, nu ce ați pus dumneavoastră.


Femeia în scaun cu rotile: Un singur drept am și eu.
Polițistul loca l: Da, doamnă, dar semnalizați-l cu semne.

Citește și: Statul oferă bani în 2023. Ce vouchere vor fi acordate de guvern

Mașina unei femei în scaun cu rotile a fost ridicată de către polițiștii locali, după ce a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anunț important pentru românii cu pensii mai mici de 2.000 de lei! Se oferă o sumă de bani pe lângă pensie

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

În final, femeia și-a recuperat mașina după ce a plătit taxa de 570 de lei, deși a prezentat actele prin care a demonstrat că are un handicap. Polițiștii locali  au renunțat la amendă și i-au dat acesteia un avertisment. Mai apoi, femeia a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își cerea scuze pentru limbajul folosit, însă este profund dezamăgită de atitudinea și aroganța polițistului.

„Îmi cer mii de scuze pentru limbajul meu, dar nervii m-au dat peste cap! Din păcate, asta e țara în care trăim! Mi-am asumat și îmi asum greșeala uitării legitimației în bord, dar atitudinea domnului și aroganța a fost inadmisibilă. Aici e doar o mică parte din tot ce a fost. Cert este că suntem bine, suntem acasă și încercăm să ne liniștim!! Sunt foarte dezamăgită...”, a transmis femeia pe rețelele de socializare.

Toată scena a fost filmată și publicată în mediul online. Totodată, filmulețul a strâns numeroase reacții, internauții fiind dezamăgiți de comportamentul polițiștilor locali.

„Cred că a venit momentul ca Poliția Română să nu mai abuzeze de funcțiile deținute și să-și facă treabă! În cazul de față, doamna merită scuzele polițiștilor, indiferent că avea sau nu acea legitimație. Cred că se poate observa că este o persoana cu dizabilități, asta dacă aveți această «competență», domnilor polițiști. Este păcat, că din cauza voastră, toți colegii intră în aceeași oală!”, „Sunt unii care fac cinste dar sunt unii care-ți lasă un gust amar. Să nu ne mai mirăm că merg treburile așa de bine în țara asta!”, „Este un abuz din partea domnilor polițiști.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la videoclipul postat.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

“Am găsit autorii, bate-i să-i bată!” Hoții care au jefuit familia Sterp au fost descoperiți

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies