Măștile cu supapă nu sunt recomandate! Ce anunță Ministerul Sănătății?

tratament minune impotriva covid 19
Măștile cu supapă nu sunt recomandate! Ce anunță Ministerul Sănătății?

Ministerul Sănătății nu recomandă măștile cu supapă în lupta împotriva Coronavirusului.

Ministerul Sănătății a făcut un anunț important și totodată neașteptat despre măștile cu supapă. Oficialii au dărâmat mitul conform căruia acest tip de mască ar fi mai eficient în lupta împotriva coronavirusului.

„Sunt recomandate măștile cu supapă împotriva COVID-19? Nu, măștile cu supapă nu sunt recom andate pentru a fi utilizate în contextul pandemiei de coronavirus. Aceste măști sunt destinate lucrătorilor industriali pentru a preveni respirația prafului și particulelor în timp ce supapa se închide la inhalare.

Cu toate acestea, supapa se deschide la expirare, permițând virusurilor să treacă prin deschiderea supapei”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății.

Citeste si: Expert în sănătate publică, despre vaccinul AstraZeneca: "Eficacitatea este mai mare..."

Tratament minune anti-COVID, descoperit într-un spital din Tel Aviv: „Se folosește sub formă de inhalații”

Cercetătorii din Israel au descoperit un nou tratament anti-Covid la Spitalul Ichilov din Tel Aviv.

A fost descoperit un tratament minune împotriva coronavirusului în Spitalul Ichilov din Tel Aviv. Doctorul personal al premierului Benjamin Netanyahu a declarat pentru Gândul.ro că este vorba despre medicamentul EXO CD-24, ce conține o substanșă proteică folosită în cercetările despre cancer.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Un profesor de la acest spital a folosit această substanță proteică, folosită mai mult pentru cercetarea cancerului, pe 30 de pacienți cu COVID-19, cu o formă de boală medie spre severă, ce nu erau dependenți de oxigen. În două zile, acești bolnavi au reacționat extraordinar și în patru zile deja 29 dintre ei au fost acasă. De altfel, și pacientul numărul 30 a ajuns acasă în cea de-a cincea zi.

Este o substanță ieftină și ușoară care se folosește sub formă de inhalație o dată pe zi, timp de cinci zile. A fost un experiment doar pe 30 de bolnavi, însă pentru a continua această cercetare trebuie să fie făcută pe sute de bolnavi”, a explicat  medicul Herman Berkovitz pentru GÂNDUL.

tratament minune impotriva covid 19
Ce se intampla cu mastile cu supapa[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dr. Virgil Musta despre vaccinarea anti-COVID-19: „Am avut persoane care aveau boala dovedită..."

Experimentul trebuie realizat pe sute de pacienți

Dacă experimentul pe sute de bolnavi va da rezultate, atunci putem spune că într-adevăr am reușit. Foarte multe medicamente au fost experimentate în acest an pandemic, în toată lumea, însă, din păcate, foarte puține ajută. Cel mai probabil, Ministerul va da aprobare săptămâna viitoare și atunci se vor face experimente pe sute de bolnavi”,

a mai precizat medicul Herman Berkovits.

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies