Măsuri sanitare fără precedent! Cum se mobilizează autoritățile din România pentru a evita răspândirea coronavirusului!

Măsuri sanitare fără precedent. Cum se mobilizează autoritățile din România pentru a evita răspândirea coronavirusului
Măsuri sanitare fără precedent. Cum se mobilizează autoritățile din România pentru a evita răspândirea coronavirusului

Concertul Boney M, care urma să aibă loc la Sala Palatului din Bucureşti în această seară, a fost reprogramat în 20 septembrie.

Totul a venit ca urmare a comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne în care sunt anunţate măsuri obligatorii din cauza răspândirii Covid-19, au transmis organizatorii show-ului Kompas Events. 

"Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situaţie. Artiştii se aflau în România încă de ieri şi erau nerăbdători să cânte pentru fanii care îi aşteptau de atâta vreme", au spus organizatorii.

Măsuri sanitare fără precedent. Cum se mobilizează autoritățile din România pentru a evita răspândirea coronavirusului
Măsuri sanitare fără precedent. Cum se mobilizează autoritățile din România pentru a evita răspândirea coronavirusului

"Prin urmare suntem nevoiţi în acest moment să amânam. Biletele rămân valabile, concertul a fost reprogramat pentru 20 septembrie. Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparţine organizatorilor. A fost impusă‚ prin decret, astăzi, 8 martie 2020", se arată în comunicat.

Citeste si: Capitala se confruntă cu al doilea caz de coronavirus. Surpriză totală! Cine este persoana

"Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstraţi biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 20 septembrie când Boney M se vor întoarce la Bucureşti pentru un super show".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică", a anunţat secretarul de stat Raed Arafat.

Potrivit autorităţilor române, evenimentele la care este estimată participarea unui număr mai mic de persoane pot fi organizate doar după obţinerea aprobării de la Direcţiile de Sănătate Publice locale.

Acceptul sau refuzul organizării va fi transmis în baza unei analize care ţine cont de natura evenimentului, grupa de vârstă a participanţilor, modalitatea în care participanţii ajung la eveniment şi durata deplasării către eveniment, dacă există posibilitatea ca la eveniment să participe persoane pentru care există posibilitatea să fi fost în zone de risc sau să fi intrat în contact cu persoane contaminate.

 

Măsurile sunt valabile până la 31 martie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Organizatorii Premiilor Gopo 2020 au luat și ei măsuri

Gala Premiilor Gopo 2020 va avea loc pe 24 martie, la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti, iar organizatorii au transmis pentru News.ro că vor lua toate măsurile necesare impuse de autorităţi în contextul extinderii epidemiei de coronavirus.

"Gala Premiilor Gopo este un eveniment dedicat industriei cinematografice, care va avea loc pe 24 martie, la Teatrului Naţional din Bucureşti, în Sala Mare, a cărei capacitate este sub 1.000

de locuri. La fel ca toate celelalte evenimente din cadrul TNB, vom lua toate măsurile necesare, respectând cu stricteţe regulile impuse de autorităţi. Sănătatea şi siguranţa participanţilor sunt prioritare", se arată în declaraţia oferită News.ro de echipa de organizare.

Gala premiilor Gopo 2020 este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Teatrului Naţional Bucureşti şi Babel Communications.

Guvernul României ia în calcul închiderea bisericilor

În contextul epidemiei de coronavirus în România, Guvernul a luat în calcul o serie de măsuri radicale pentru a stopa răspândirea virusului COVID-19. Printre ele se numără chiar şi închiderea bisericilor.

Guvernul pregătește chiar închiderea bisericilor, precum și interzicerea slujbelor de înmormântare, au spus surse politice. Totodată, dacă epidemia se extinde la sute de cazuri, până la Paște, care anul acesta pică pe 19 aprilie, la ortodocși, și pe 12 aprilie, la catolici, Guvernul va interzice orice adunare.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies