Material exclusiv de la filmarile serialului „Dragoste si ura”! Echipa emisiunii „WOWBiz” a ajuns in culisele productiei care a cucerit o tara intreaga!

Material exclusiv de la filmarile serialului „Dragoste si ura”! Echipa emisiunii „WOWBiz” a ajuns in culisele productiei care a cucerit o tara intreaga!
Material exclusiv de la filmarile serialului „Dragoste si ura”! Echipa emisiunii „WOWBiz” a ajuns in culisele productiei care a cucerit o tara intreaga!

Echipa „WOWBiz” a ajuns pe platourile de filmare ale serialului „Dragoste si ura”! In aceasta seara, fanii productiei vor avea parte de interviuri in exclusivitate cu actorii lor preferati, vor vedea imagini, in premiera, din culisele productiei  care a cucerit o tara intreaga!
Totul se desfasoara in mijocul unui peisaj ireal, de o frumusete covarsitoare: Cappadocia.
Intreaga echipa de productie a serialului, dar si actorii serialului locuiesc chiar in imediata apropiere a spatiului unde se filmeaza. Ziua de munca dureaza pana la 12 ore, cu totii sunt extrem de disciplinati si pasionati de ceea ce fac.  Echipa serialului a devenit o adevarata familie, iar asta au simtit reporterii „WOWBiz” imediat ce au ajuns in mijlocul actorilor.
Vom patrunde, alaturi de echipa „WOWBiz”, in conacul in care se filmeaza cele mai multe scene din serial,  si  vom urmari ce se intampla in spatele camerelor
de filmat.
„In acest conac locuim cu totii.(...) Cu toata echipa, cu toti actorii ma inteleg excelent. Asta este, de fapt, partea cea mai frumoasa! Echipele de filmare au foarte mare grija de noi. Ne asigura tot confortul si siguranta de care este nevoie ca sa ne desfasuram activitatea in cele mai bune conditii”, spune Burcu Kiratli, cea care o intruchipeaza pe Mavi, personajul principal feminin al productiei.
   Referitor la succesul inregistrat de serialul „Dragoste si ura”, superba actrita pune acest rezultat si pe seama naturaletii de care dau dovada actorii in jocul lor.
„Telespectatorii nostri apreciaza sinceritatea si atitudinea fireasca de care dam dovada”, spune Burcu Kiratli.
Mai multe declaratii, la cald, cu actorii din „Dragoste si ura”, ce le transmit acestia fanilor din Romania,  precum si imagini spectaculoase de culise, dar si din exterioarele unde filmeaza echipa serialului puteti urmari in aceasta seara, de la ora 23:15, la „WOWBiz”!
 


Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cat de sexy este Diana Belbita! Ce nu s-a vazut la TV la tinuta de aseara: nu avea sutien si fusta era foarte scurta FOTO WOW NECENZURATA

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies