Matteo Martari- de la brutar la actor de succes

matteo martari, serial familia medici, conducatorii florentei, actor
matteo martari, serial familia medici, conducatorii florentei, actor

De la brutar la actor de succes Matteo Martari, cel care il interpreteaza pe Francesco de Pazzi in „Familia Medici: Conducatorii Florentei”, are o viata demna de un roman

Matteo Martari, cel care il interpreteaza fabulos pe intunecatul Francesco de Pazzi, nepotul lui Jacopo de Pazzi in "Familia Medicii: Conducatorii Florentei", este unul dintre cei mai cunoscuti actori italieni. Nascut in Verona, actorul in varsta de 37 de ani, si-a descoperit pasiunea pentru industria cinematografica in adolescenta, la 17 ani.

Citeste si: Lucrezia, femeia care l-a fascinat pe Lorenzo Magnificul. Ce spune despre aceasta actrita care o interpreteaza in serialul “Familia Medici: Conducatorii Florentei”  

Actorul provine dintr-o familie modesta, a muncit de tanar pentru a suplini veniturile din familie. Drumul spre celebritate nu a fost unul usor. A decis sa plece in capitala modei, Milano,  sa isi incerce norocul in domeniu modellingului, insa, nereusind sa se adapteze dinamicii acestei lumi s-a intors acasa si, timp de trei ani, a lucrat ca brutar.

„De copil, in timpul zilei mergeam la scoala, iar noaptea lucram la un hotel. La 17 ani, m-am trezit intr-o lume din care nu simteam ca fac parte. Eram un baiat simplu, din suburbie. M-am întors în Venetia si m-am angajat intr-o brutarie. A fost o experienta frumoasa, dar dupa trei ani in care m-am trezit la ora doua noaptea, am decis sa mai fac o incercare. Am lucrat ca model si am reusit astfel sa strang banii cu care sa urmez, timp de trei ani,  cursurile unei scoli de teatru",  a povestit Matteo Martari intr-un interviu acordat Vanity Fair.

Citeste si: Familia de Medici se leaga de celebra “gelato”! Cum a luat nastere faimosul desert inghetat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vorbeste trei limbi straine, franceza, engleza si portugheza; pe aceasta din urma a invatat-o cand s-a indragostit de o brazilianca cu care a fost logodit timp de trei ani.

A prezentat pentru unele dintre cela mai importante case de moda si a fost imaginea  campaniilor multor branduri celebre. Zambeste deseori din paginile unor reviste celebre, precum GQ Italia sau Esquire Spania, dar se declara un timid.

Discretia este cuvantul de ordine si in ceea ce priveste viata sa privata. Admirat de reprezentantele sexului slab, Matteo Martari afirma ca e singur, insa saptamanalul italian Chi a dat ca sigura informatia conform careia ar avea o relatie cu celebra actrita Miriam Leone.

Informatia nu a fost confirmata de nici unul dintre cei doi actori.

Pe Matteo Martari il puteti urmari in aceasta seara, incepand cu ora 22.00, intr-un nou episod "Familia Medici: Conducatorii Florentei", la Kanal D!

Citeste si: Daniel Sharman, starul din "Familia Medici: Conducatorii Florentei", cucerit de actorie inca din copilarie

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

​Familia de Medici se leaga de celebra “gelato”!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies