Matthew Morrison și soția Renee vor deveni părinți pentru a doua oară!

matthew morrison tatic
Matthew Morrison și soția Renee au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară

Matthew Morrison și Renee așteaptă un al doilea copil! Actorul și soția lui au anunțat venirea bebelușului printr-un mod extrem de inedit.

Matthew Morrison, actorul în vârstă de 42 de ani care a jucat rolul lui Mr. Schueste, și soția lui Renee, vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Matthew Morrison și soția Renee vor deveni părinți pentru a doua oară

Cu ajutorul colegului său de platou, Darren Criss, Matthew Morrison a anunțat că va deveni tătic pentru a doua oară.

Soția lui, Renee, este însărcinată și mai fericită ca niciodată.

Matthew Morrison a postat la secțiunea Instagram Stories un filmuleț în care apare alături de Renee, soția lui, și dansează pe cea mai nouă melodie a lui Darren, "F*kn around". În videoclip, Renee își arată burtica de gravidă și apare cu un zâmbet larg pe față.

Citeste si: Andreea Popescu va deveni mămică pentru a doua oară! ”A venit momentul"

Anunțul legat de sarcină vine ca o rază de soare, având în vedere că Renee a pierdut mai multe sarcini de-a lungul timpului în speranța că vor avea un al doilea copil.

matthew morrison copil
Matthew Morrison va deveni tătic pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram Matthew Morrison]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La un moment dat, în imaginile postate se vede cum Matthew Morrison pune mâna pe burtica de gravidă a lui Renee. Matthew

și Renee, care sunt căsătoriți din anul 2014, au de asemenea un băiețel în vârstă de trei ani pe nume Revel James Makai.

Revel, copilul lui Matthew și Renee, apare în câteva poze pe care aceștia le-au postat pe conturile personale de Instagram.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

Matthew Morrison a declarat pentru revista People în martie 2020 că "am avut câteva pierderi de sarcină în speranța de a avea al doilea copil și nu e chiar atât de amuzant."

matthew morrison si renee
Matthew Morrison și Renee au anunțat că vor deveni, din nou, părinți[Sursa foto: Instagram Matthew Morrison]

"Adevărul este că această experiență ne-a ajutat să vedem dincolo de acest subiect taboo și să vorbim despre acest lucru. Așa că, într-adevăr cred că această tragedie ne-a unit", mai spune Matthew Morrison.

Actorul vorbește și despre faptul că soția lui s-a schimbat extrem de mult de când a devenit mamă pentru prima oară și acum pare a fi o cu totul altă femeie.

"Simt că am o nouă soție", a declarat Morrison.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Darren Criss Fans (@justdarrencrissfans)



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

11 semne că nu te iubește, ci doar se folosește de tine!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies