Maurice Munteanu, acid cu privire la outfitul uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!” “Îți dau cuvântul meu că mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus!”

Maurice Munteanu, acid cu privire la outfitul uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!”  “Îți dau cuvântul meu că mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus!”
Maurice Munteanu, acid cu privire la outfitul uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!” “Îți dau cuvântul meu că mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus!”

În ediția de ieri a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D2, Beatrice a intrat în vizorul lui Maurice Munteanu.

Dezamăgit de stylingul realizat de concurentă, juratul a punctat faptul că adevăratul test trebuia să constea și în capacitatea concurentei de a se face remarcată chiar pe stradă, nu numai într-o competiție stilistică.

“Dacă tu îmi spui mie că ție îți place ținuta asta eu îți dau cuvântul meu că mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus! La mine știi cum funcționează, îți spun foarte sincer.

Nici nu mă gândesc că sunt la <Bravo, ai stil!>, într-o competiție despre styling. Mă gândesc că sunt pe stradă, mă lovestec de ține într-un magazin, într-o cafenea, într-un parc; și mă întreb așa: aș remarca ținuta vestimentară, mi-ar spune ceva ?”, se întreabă juratul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Maurice Munteanu și-a exprimat dezamăgirea față de ținuta lui Beatrice, concentrându-se în special pe sarafanul acesteia și pe modul în care cămășa îi completează outfitul.

Nu aș remarca-o! De ce? Pentru că sarafanul nu te avantajează (…) Nu e o ținută vestimentară despre care să spun <wow!>”,  a adăugat Maurice Munteanu. 

Juratul de la Bravo, ai stil! a îndemnat-o pe concurentă să se aventureze în extraordinar în crearea unei ținute vestimentare.

Pe lângă necesitatea atenției la detalii și a meticulozitatii în conceperea outfitului, acesta a sfătuit-o să fie curajoasă din punct de vedere creativ pentru  a realiza ținute care să trezească admirație.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies