Maurice Munteanu, despre ținuta vestimentară a uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!”. “Este o greșeală fatală!”

Maurice Munteanu, despre ținuta vestimentară a uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!”. “Este o greșeală fatală!”
Maurice Munteanu, despre ținuta vestimentară a uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!”. “Este o greșeală fatală!”

În ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat la 19:00, la Kanal D2, ținutele vestimentare propuse de concurentele emisiunii vor fi, și de această dată, puse sub lupa atentă a celor trei jurați - Maurice Munteanu, Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu.

Una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din România îl nemulțumește pe jurat cu styling-ul propus.

Ce trebuie să înțeleagă telespectatorii și cetățenii care se uită la noi? În primul rând, acel ciorap plas ă, pe care l-ai avut și în ediția concept, nu are nicio legătură cu ținuta și el nu trebuie să se regăsească sub nicio formă atunci cand purtăm genul acesta de papuc.

Este o greșeală fatală!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Al doilea element pe care trebuie să îl înțeleagă cei care se uită la noi și care nu sunt foarte pasionați așa obsesiv de acest fenomen numit modă, dar și dvs. concurentele, este că în momentul în care noi facem apel la tipul acesta de chestiuni care trimit către o zona de deconstructivism, fie ea japoneză, fie belgiană, este foarte importantă accesorizarea.

Ce caută, în această deconstrucție, acel mic element, aici, la gât, care nu are nicio relevanță în economia și dinamica ținutei? Dacă purtai un altfel de papuc, un alt tip de încălțări flat, aceste mâneci foarte lungi ar fi avut o relevanță ”, spune Maurice Munteanu.

Cum vor reacționa jurații la ținutele propuse de concurente  în această ediție veți putea află urmărind ediția din această seară “Bravo, ai stil!”, difuzată la 19:00, la Kanal D2.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies