Maurice Munteanu, mărturisiri impresionante despre Răzvan Ciobanu: „De foarte multe ori îmi vine în minte”

Maurice Munteanu
Maurice Munteanu

Juratul de la Bravo, ai stil! a vorbit despre Răzvan Ciobanu, regretatul designer care s-a stins din viață în 2019.

Maurice Munteanu este unul dintre mai apreciați și cunoscuți creatori de modă din România! Foarte sincer și deschis către public, juratul de la „Bravo, ai stil!” se află printre puținele vedete de la noi care aleg să nu își ascundă sub nicio formă adevărata personalitate. Timp de șapte sezoane, fashion editorul a știut când să puncteze sau să critice ținutele concurentelor emisiunii de modă de la Kanal D, iar pentru acest lucru a devenit foarte apreciat de telespectatori.

Un alt creator de modă foarte cunoscut a fost, bineînțeles, și Răzvan Ciobanu, care s-a stins din viață în anul 2019 după ce a fost implicat într-un accident tragic de mașină. În urma lui a lăsat multe suflete îndurerate, printre care se află și cel al lui Maurice Munteanu. Cei doi au fost buni prieteni și colegi de platou în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar trecerea lui în neființă este și astăzi un punct foarte sensibil pentru mulți dintre apropiații lui.

Citeste si: Maurice Munteanu a scos pozele cu el tânăr din sertar! Cum arăta în anul 1996 juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Maurice Munteanu, mărturisiri impresionante despre Răzvan Ciobanu
Maurice Munteanu, mărturisiri impresionante despre Răzvan Ciobanu[Sursa foto: Captură YouTube]

Maurice Munteanu, mărturisiri impresionante despre Răzvan Ciobanu

Invitat în în platoul  WOWnews, Maurice Munteanu și-a deschis sufletul și a vorbit cât se poate de sincer despre ceea ce înseamnă pentru el proiectul „Bravo, ai stil!”, amintind și câteva lucruri despre regretatul lui prieten.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Acum "Bravo, ai stil" este cumva ca și copilul meu, mă gândesc cu emoție la toate sezoanele.  De foarte multe ori îmi vine în minte Răzvan Ciobanu, care, acum, din păcate, nu mai este printre noi. Mă mai gândesc la multe momente frumoase care s-au întâmplat aici și cel mai mult mă emoționează mesajele pe care le primesc.

De-a lungul celor 7 sezoane am primit zeci de mii de mesaje de la cei de acasă.

Am apreciat întotdeauna că au știut să citească printre rânduri, că există foarte mulți adolescenți care mi-au mulțumit pentru anumite referințe pe care le-am dat de-a lungul emisiunilor, că pe mulți i-am ajutat să își găsească calea. Într-o industrie care din păcate, la noi în țară, nu e atât de dezvoltată pe cum ne-am dori toți și cu toate astea există copii care încă mai visează și încă mai speră de fiecare dată când se uită la Bravo, ai

stil, în fiecare ediție, în fiecare emisiune și chestia asta mă umple de  bucurie de fiecare dată”, a dezvăluit juratul de la „Bravo, ai stil!” pentru sursa menționată anterior.

Citeste si: Maurice Munteanu, postare cu un puternic impact emoțional. L-a pierdut în urmă cu un an: „Mi-e atât de dor de tine!”

Maurice Munteanu
Maurice Munteanu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cm se înțelege Maurice Munteanu cu Tibi Clenci

Tibi Clenci a preluat locul celui de-al treilea jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!” la începutul acestui sezon, reușind să câștige simpatia publicului încă de la primele sale apariții. Foarte puține persoane știau că, de fapt, Maurice Munteanu și Tibi Clenci se cunoșteau dinaintea competiției, colaborând în diverse proiecte din industria modei.

Maurice Munteanu a vorbit, în cadrul aceluiași interviu, despre cum l-a cunoscut pe Tibi Clenci și cum se înțelege cu el în spatele camerelor de filmat.

„Eu pe Tibi îl cunosc de foarte multă vreme. Am lucrat pentru multe proiecte de-a lungul timpului. Îl cunosc în calitate de fotograf de foarte mulți ani. Acum l-am descoperit și altfel, petrecând foarte mult timp împreună și tind să cred că s-a văzut că am ajuns la o echipă închegată, care comunică fluid și asta mi se pare cel mai important. În acest moment, consider că ne-am așezat foarte frumos sufletesc", a povestit Maurice Munteanu, potrivit sursei amintite.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Maurice Munteanu recunoaște că a plătit pentru servicii intime: „Asta nu e o chestie de ascuns”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies