Maurice Munteanu: "Noi, ca jurați, ținem cont, în primul rând, de o armonie”

Maurice Munteanu: 
Maurice Munteanu: "Noi, ca jurați, ținem cont, în primul rând, de o armonie”

În studioul de la “Virgin Radio Breakfast”, Maurice Munteanu a făcut dezvăluiri  despre “Bravo, ai stil!”, show-ul difuzat la Kanal D2, de luni până vineri, de la 19:00  

Maurice Munteanu, îndrăgitul jurat din cadrul emisiunii fenomen "Bravo, ai stil!", difuzată la Kanal D2, de luni până vineri, de la ora 19.00, a fost invitatul matinalilor Virgin Radio, Veronica Trandafir și Andrei Niculae, în cadrul emisiunii "Virgin Radio Breakfast".

Plin de vervă și cu mult umor, Maurice Munteanu a împărtășit ascultătorilor Virgin Radio câteva detalii din culisele celebrului show de stil și atitudine care continuă să cucerească inimile românilor, la Kanal D2.

Juratul a dezvăluit și care este elementul central al jurizarii celor 10 concurente care se lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

"Noi, ca jurați, ținem cont, în primul rând, de o armonie. Armonia are legătură cu ținuta, cu maniera în care mergi, te schimbi, dansezi, faci glume",  a subliniat Maurice Munteanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Bravo, ai stil!", show-ul ajuns deja la cel de-al optulea sezon, a venit cu multe surprize în casele telespectatorilor Kanal D2: zece concurente pline de creativitate și dornice să demonstreze că au un stil personal unic, un nou platou spectaculos și ...un nou jurat, Alexandru Abagiu.  

"Îl cunosc pe Alexandru (n.r. Abagiu) de peste 20 de ani, am lucrat de sute de ori împreună (…).

Sunt convins că o să fie, și că este deja, o formulă extrem de fluidă și în ceea ce înseamnă comunicare, împărțim același gen de umor...Sunt multe chestii acolo, multe puncte comune care asigura o rețeta sau calea către o rețeta de succes",  a spus juratul "Bravo, ai stil!".

Și pentru că la o cafea oamenii împărtășesc cele mai frumoase povești, Maurice Munteanu s-a lăsat purtat in cutia cu amintiri și a dezvăluit care erau jocurile preferate din copilărie.

"Mă jucăm în copilărie, cu mingi, vreascuri, cu ce se joacă copiii.(...) Îmi plăcea să urmăresc oamenii. Nu mi-au plăcut neapărat jocurile de echipă, deși am făcut polo. Nu cred că făceam chestii ieșite din comun la nivel de joc. Făceam ce făcea toată lumea; v-ați ascunselea, trei bulgări și o recreație", a povestit celebrul jurat.

Pe Maurice Munteanu, îl puteți urmări în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19.00,

la pupitrul juriului "Bravo, ai stil!", emisiune prezentată de celebra Ilinca Vandici și difuzată pe Kanal D2 de luni până vineri, de la ora 19:00. Alături de Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Maurice Munteanu le ghidează pe tinerele concurente într-o călătorie unică: cea a stilului și a celebrității.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies