Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, sfaturi vestimentare despre cum ar trebui sa ne imbracam atunci cand mergem la biserica!

Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, sfaturi vestimentare despre cum ar trebui sa ne imbracam atunci cand mergem la biserica!
Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, sfaturi vestimentare despre cum ar trebui sa ne imbracam atunci cand mergem la biserica!

Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, jurati in emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D, ne-au oferit cateva ponturi stilistice, in preajma Sarbatorilor Pascale, in ceea ce priveste tinuta vestimentara, atunci cand pasim intr-un lacas de cult.

Maurice Munteanu este de parere ca nu exista un set de reguli in ceea ce priveste vestimentatia purtata in biserica, dar acesta subliniaza faptul ca tinutele extravagante, tipatoare, ar trebui complet evitate in acest context. 

“Nu exista decat o singura regula, daca ne referim la aceasta chestiune, respectiv cum ar trebui sa se imbrace o femeie, cand merge la biserica. Sigur ca nu te vei imbraca in rosu, nu vei purta paiete, nu te vei machia excesiv, nu vei avea spoatele gol.

In general, chestiile acestea care tin de extravaganta. Altfel, va puteti imbraca oricum. De la o pereche de jeans, pana la un costum, o camasa care va place, cu o fusta. Nu cred ca exista niste reguli batute in cuie. Este vorba despre o extravaganta care ar trebui evitata. Nu pentru ca as fi eu extrem de habotnic, fereasca Dumnezeu, nu despre asta este vorba. Dar totusi, este un context care nu presupune purtarea unei rochii disco”, sfatuieste
Maurice Munteanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Creatorul de moda Catalin Botezatu vine in completarea lui Maurice Munteanu si recomanda purtarea unor tinute lejere.

“Acum sa nu ne imaginam ca daca mergem la Slujba de Inviere trebuie sa purtam 1000 de basmale, pentru ca suntem in secolul XXI, dar trebuie, totusi, sa pastram o decenta din punct de vedere vestimentar.

Eu cred ca la o slujba, mai ales ca vremea ne poate juca feste, putem merge cu un jeans, cu o jacheta. Asta nu inseamna ca totul trebuie sa fie in alb si negru, poate fi si un pic mai colorat, dar fara a avea un decolteu; nu este indicat. Daca femeile doresc sa respecte cele crestinesti, in momentul in care intra in biserica trebuie sa poarte o esarfa, un batic pe cap.
In ceea ce priveste incaltarile, categoric nu veti purta sandale sau pantofi cu toc foarte inalt, trebuie ceva foarte comod. Asta daca nu vreti sa fiti remarcate intr-un mod negativ”
, spune Catalin Botezatu. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Anda Adam, dezvăluiri de familie! Fosta concurentă de la Exatlon vrea să mai facă un copil anul viitor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies