Medeea, soția lui Florin Tănase, prima fotografie cu burtica de gravidă! Cum arată partenera căpitanului de la FCSB

Medeea și Florin Tănase
Medeea și Florin Tănase

Medeea Tănase va aduce pe lume un copil în scurt timp! Iată prima fotografie cu burtica de gravidă

Celebrul fotbalist Florin Tănase și soția lui, Medeea, trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Șatena este însărcinată și în curând va aduce pe lume primul copil, pe care atât ea, cât și căpitanul de la FCSB abia așteaptă să îl țină în brațe. Vestea cea mare i-a încântat enorm pe fani, dar mai mare a fost bucuria să o și vadă cu burtica de gravidă la vedere. Astfel, Medeea nu s-a mai putut abține și a publicat prima fotografie cu ea însărcinată, care a strâns nenumărate reacții și mesaje de bine din partea fanilor și apropiaților.

Citeste si: Alex Mățan și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Seychelles! Imaginile spectaculoase din vacanța celor doi

Medeea și Florin Tănase
Medeea și Florin Tănase[Sursa foto: Instagram]

Medeea, soția lui Florin Tănase, prima fotografie cu burtica de gravidă!

Medeea și Florin Tănase formează un cuplu de ani buni, însă au decis să se cunune civil abia în luna septembrie a acesui an.

După cum au mărturisit chiar ei, nunta și cununia religioasă, dar și botezul copilului care va veni pe lume în scurt timp vor avea loc anul viitor, în 2022. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Medeea și Florin Tănase
Medeea și Florin Tănase[Sursa foto: Instagram]

Până atunci, cei doi continuă să se bucure de tot cea ce au realizat, drept pentru care împărtășesc momentele unice și cu fanii lor de pe rețelele de socializare.

Medeea Tănase a făcut publică, recent, prima fotografie în care apare cu burtica de gravidă la vedere, lucru care a uimit pe toată lumea, mai ales că s-a pozat într-o ipostază de-a dreptul amuzantă. Îmbrăcată toată în negru, tânăra s-a așezat lângă o statuie ce înfățișează o femeie însărcinată, stârnind nenumărate reacții din partea internauților.

Citeste si: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor! Celebrul fotbalist va deveni tată pentru a șasea oară

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1671/20190508/1/img.jpg

Medeea și Florin Tănase au format un cuplu încă de pe vremea când erau adolescenți, iar acest lucru i-a determinat să se despărtă în mai multe rânduri. Chiar și așa, au revenit la sentimente mult mai puternice şi mult mai mature, dovedind că dragostea va învinge de fiecare dată. Medeea Tănase, fostă Turcescu, a mai avut o relaţie cu un alt tânăr fotbalist, mai exact cu Ciprian Negoiţă, jucător de Liga 2, la CS Mioveni, însă povestea lor de dragoste s-a sfârșit repede.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies