Medicament natural pentru diabet, osteoporoza si gingivita!

Medicament natural pentru diabet, osteoporoza si gingivita!
Medicament natural pentru diabet, osteoporoza si gingivita!

Aceasta planta-medicament se gaseste atat in natura, cat si pe tarabele micilor comercianti la inceputul primaverii.

Stevia este o planta originara din Africa de Sud, folosita de sute de ani in Brazilia si Paraguay pentru indulcirea ceaiurilor si remediilor locale. Este bogata in vitaminele B, C si K, potasiu, fosfor, magneziu, calciu, fier, zinc, proteine, fibre si antioxidanti. Extractul dulce de stevie este folosit cu succes in numeroase alimente si bauturi.

Numeroase studii arata ca stevia ajuta la tratarea eficienta a unor afectiuni precum hipertensiunea, diabetul, oboseala, indigestia, deranjamentele stomacale, arsurile, gripa, raceala, gingivita, cariile dentare, matreata, osteoporoza, infectiile, dermatita sau ridurile.

Trateaza diabetul- Stevia stabilizeaza nivelul de zahar din sange, mareste rezistenta la insulina si stimuleaza productia de insulina, fiind deosebit de eficienta in tratarea diabetului. Mai mult, descurajeaza absorbtia glucozei in sange, stimuleaza functia pancreasului si inhiba candida, o infectie care se dezvolta in special in mediile dulci. Ceaiul de stevie inhiba pofta de dulciuri si alimente grase si este benefic pentru persoanele cu hiperglicemie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Trateaza bolile dentare- Datorita proprietatilor antibacteriene pe care le are, stevia trateaza cu succes gingivita, cariile dentare si abceselor bucale. De asemenea, inhiba dezvoltarea organismelor infectioase din cavitatea bucala si imbunatateste sanatatea danturii.

Imbunatateste digestia- Consumat dupa masa, ceaiul de stevie previne si trateaza indigestia, deranjamentele stomacale si arsurile si imbunatateste functia gastrointestinala.

Previne hipertensiunea- Doua cani de ceai de stevie pe zi ajuta la reducerea tensiunii arteriale si la stabilizarea circulatiei sangelui.
Citeste continuarea pe: www.dcnews.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies