Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul: „Studiile spun că pe 20 august se va termina pandemia”

Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul
Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul

Adrian Streinu-Cercel a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că studiile specialiștilor arată ca pandemia de coronavirus va lua sfârșit pe 20 august.

Citeste si: Noua boală a pus stăpânire pe Europa. Specialiștii avertizează: „Poate fi o posibilă reacție a coronavirusului...”

Adrian-Streinu Cercel susține că Universitatea din Singapore a făcut public un studiu despre când se va termina pandemia de COVID-19. Potrivit specialiștilor care au contribuit la acest proiect, în România pandemia va lua sfârșit pe 20 august.

Medicul a spus că, din punctul lui de vedere, acest studiu este eronat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Asistenta medicala din Botosani, dosar penal dupa ce a infectat intentionat cu coronavirus mai multe persoane

„Organizația Mondială a Sănătății nu-și permite să dea astfel de date. Ar fi o eroare majoră să dea astfel de date.

De ce? Vine un document și spune 20 august... problema e ce să o facă lumea când o să audă astfel de lucruri? O să se bucure și o să-și cumpere bilete. Și pe urmă o să vedem că aceste lucruri nu se pot pune în practică", a adăugat Streinu-Cercel.

Traian Băsescu, adevărul despre demiterea lui Adrian-Streinu Cercel: „El cerea o politică contrară...”

Profesorul Adrian-Streinu Cercel a atras criticile multor oameni, în special lideri politici importanți.

Planul lui Streinu Cercel de izolare totală a cetățenilor peste 65 de ani a fost aspru criticat de către cetățeni și liderii politici, inclusiv premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, fostul președinte Traian Băsescu are o părere contrară. El susține că medicul a cerut o testare în masă a populației, la care Guvernul s-a opus.

„Trebuia înlăturat pentru că el cerea o politică contrară celor care conduc ţara în momentul de faţă. Cu cât ştim de mai puţini bolnavi, că mor la casa lor, treaba lor ce fac, dar nu îi avem în evidenţă să ne strice bilanţul”, a adăugat Băsescu.( Citeste si: Profesorul care a inventat vaccinul împotriva cancerului de col uterin dă o veste năucitoare: “Nu se poate face un vaccin împotriva Codiv-19!”)



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies