Medicul român Herman Berkovits, despre efectele secundare ale vaccinului anti-COVID-19: "Era momentul..."

medic roman despre vaccinul anti covid 19
Medicul român Herman Berkovits vorbește despre efectele secundare ale vaccinului anti-COVID-19

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a fost vaccinat anti-COVID-19 de medicul personal, Herman Berkovits. Ce spune doctorul român despre acest ser.

Medicul român Herman Berkovits l-a vaccinat pe Benjamin Netanyahu, premierul Israelului. Ce spune doctorul despre efectele secundare ale serului anti-COVID-19.

Medicul român Herman Berkovits despre vaccinul anti-COVID-19

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a fost prima persoană din această țară care a fost vaccinat împotriva COVID-19. Ce a spus medicul personal, Herman Berkovits, despre efectele secundare ale serului.

Medicul român, Herman Berkovits, se află din 1975 în Israel.

Este medicul personal al familiei  lui Benjamin Netanyahu de 11 ani. Doctorul vorbește despre experiența premierul post vaccinare, dar și despre efectele secundare ale serului.

Citeste si: Se închide țara din nou! Tocmai s-a anunțat încă un lockdown chiar după Crăciun

Doctorul român Herman Berkovits a fost întrebat cum s-a hotărât premierul Israelului să se vaccineze anti-COVID-19.

efecte secundare vaccin anti covid-19
Premierul Israelului a fost vaccinat împotriva COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„M-a căutat într-o dimineață în urmă cu 2-3 săptămâni și m-a întrebat ce părere am dacă vrea să se vaccinează de coronavirus. Mi-a zis că vrea să fie primul care se vaccinează și m-a întrebat ce părere am. I-am spus că e sănătos, e ok. Era momentul în care am primit primele doze de vaccin de la Pfizer, din Germania, erau doar vreo 30.000

de doze. Atunci i-am dat aprobarea din punct de vedere medical să primească acest vaccin.", spune doctorul Herman Berkovits.

Citeste si: Prospectul vacinului anti-COVID-19, în limba română! Iată ce trebuie să știi

De asemenea, doctorul a precizat că premierul se vaccinează în fiecare an. "Sigur că da, se vaccinează cu toate vaccinurile. El merge într-o mulțime de vizite în Africa, de exemplu, unde sunt tot felul de boli tropicale.

Se vaccinează și pentru ele. Acele vaccinuri sunt speciale, care sunt obligatorii. Se duce în Kenya, în Ethiopia, în Togo… Unde n-a fost în Africa? Pentru fiecare astfel de regiune, trebuie să îl pregătesc special cu vaccinurile care sunt dedicate acestor zone. Spre fericirea mea, nu s-a îmbolnăvit niciodată de bolile tropicale, dar nici în America de Sud, pe unde a mai fost. Am avut grijă și împotriva malariei. Înainte să plece undeva, analizez zona să văd ce boli sunt acolo, iar apoi mă consult cu specialiștii de la Ministerul Sănătății și îi dau vaccinurile necesare.
Deci da, se vaccinează mereu. Acum o lună și jumătate i-am administrat vaccinul împotriva gripei. A avut o reacție foarte bună. La fel și la vaccinul acesta pentru coronavirus pe care i l-am dat sâmbătă seară(n.r. 19 decembrie).", a declarat doctorul.

vaccinul anti covid 19 medic roman
medicul român Herman Berkovits l-a vaccinat pe Premierul Israelului

Cât despre efectele secundare ale vaccinului, doctorul spune: "Da, un pic de amețeală și asta a fost tot. Nici măcar asta nu mai am acum.

Am condus mașina, nu am avut niciun fel de problemă cu stabilitatea. Vreau să vă spun că mă simt bine din punct de vedere psihologic și sufletește, pentru că am luat accest vaccin. Ca medic, lucrez foarte mult cu bolnavii, văd mulți bolnavi și în aceste nouă luni am văzut sute, poate mii de bolnavi. Fiecare bolnav pe care l-am consultat a fost un motiv de teamă pentru mine, să nu mă contamineze.
Am avut grijă, am avut măști și toate măsurile posibile. Dar, de astăzi, mă simt liniștit. Sper ca vaccinul să aibă efect. O să primim al doilea vaccin peste trei săptămâni. Deci Netanyahu o să primească încă un vaccin, iar apoi și noi. Vom vedea dacă ne-am imunizat sau nu. Eu am început să trimit bolnavii mei care au scăpat de COVID, să se verifice dacă s-au imunizat sau nu. Doi dintre ei au venit azi la mine și mi-au spus că nu s-au imunizat."

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Carmen de la Sălciua nu vrea să audă de vaccinul anti-Covid-19: „Are legătură cu cipul...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies