Meghan le-a stricat relația prinților Harry și William. Relația celor doi s-a degradat vizibil

Meghan le-a stricat relația prinților Harry și William. Relația celor doi s-a degradat vizibil
Meghan le-a stricat relația prinților Harry și William. Relația celor doi s-a degradat vizibil

Relația dintre Prințul William și Prințul Harry a fost bună, dar a devenit din ce în ce mai rea în ultimii ani. Înainte, cei doi erau văzuți frecvent împreună în public și erau surprinși râzând, dar acum aproape că nu se mai vorbesc.

După ce Ducele de Sussex a dezvăluit anumite detalii despre William în cartea sa, relația dintre frați s-a deteriorat și mai mult.

Citește și: Ce condiție i-a pus Kate Middleton, Regelui Charles al III-lea, la încoronare, în legătură cu Rose Hanbury

Meghan le-a stricat relația prinților Harry și William

În ultima vreme, relația dintre prințul Harry și fratele său mai mare, prințul William, s-a înrăutățit.

Asta a fost amplificată de faptul că ducele de Sussex a dezvăluit anumite detalii din viața privată a familiei regale în cartea sa, numită „Spare". Printre capitolele din această carte se regăsesc și unele dedicate relației dintre cei doi frați și copilăria lor.

Cei doi prinți, Harry și William, obișnuiau să apară împreună în public și să râdă, dar în ultima vreme s-au îndepărtat și aproape că nu mai comunică.

Harry se află în conflict cu familia regală și a pierdut multe din privilegiile sale de prinț.

Dezvăluirile pe care le-a făcut în cartea sa despre fratele său și mama lor, prințesa Diana, au contribuit la deteriorarea relației dintre frați. Deși vor fi prezenți la ceremonia de încoronare a tatălui lor, regele Charles al III-lea, există zvonuri că cei doi prinți nu se vor adresa unul altuia.

Se pare că relația dintre ei este acum la un nivel foarte scăzut.

Meghan le-a stricat relația prinților Harry și William.
Meghan le-a stricat relația prinților Harry și William.[Sursa foto: shutterstock]

Relația dintre prințul Harry și prințul William este „în genunchi”

În timpul încoronării regelui Charles, prinții William și Harry vor fi pentru prima dată în aceeași încăpere, după ce relația lor a devenit tensionată, în urma dezvăluirilor din cartea lui Harry, "Spare".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cei doi nu s-au mai întâlnit de atunci, iar afirmațiile făcute în carte la adresa lui William și a soției sale, Kate, au contribuit la distanțarea lor.

Prințul Harry va fi prezent la încoronarea regelui Charles al III-lea, dar nu va sta prea mult timp în Marea Britanie, din moment ce fiul său, prințul Archie, își sărbătorește ziua de naștere pe 6 mai, aceeași zi cu evenimentul.

Ducele de Sussex se va întoarce acasă, în California, pentru a petrece în familie ziua băiatului său, astfel că este puțin probabil să aibă timp să vorbească cu prințul William.

„Adevărul este că, aparent, această relație [dintre Harry și William] este mai rea decât credem noi. Este pur și simplu în genunchi, relația dintre William și Harry. Există o mulțime de gânduri cu privire la modul în care vor fi poziționați la Westminster Abbey în timpul Încoronării.

Nu cred că îi vom vedea stând unul lângă altul. De fapt, nu cred că vor schimba un cuvânt pe parcursul acelei zile”, a spus Angela Mollard, editorialist la News Corp.

Specialiștii în probleme regale au afirmat că vizita prințului Harry în Marea Britanie va fi de scurtă durată, deoarece acesta dorește să se întoarcă în California pentru a sărbători ziua fiului său, prințul Archie. Însă, conform opiniei exprimate de Angela Mollard, este absurd faptul că acesta nu se va întoarce acasă în Los Angeles decât la ora 19:00.

Mai există șase de împăcare între cei doi frați?

Editorialistul sugerează că critica făcută de prințul Harry la adresa fratelui său și a soției sale ar fi suficient de grave încât să fie posibil să nu mai existe o împăcare între cei doi frați.

„Din punctul de vedere al lui William. Serios? Acest om, Harry este fratele său sau este cineva care îl vede ca pe un furnizor de conținut? Dacă vă gândiți la detaliile care au fost date în Spare, despre William, temperamentul său și cearta pe care au avut-o, despre Meghan – el și-a criticat fratele în toate domeniile cele mai personale ale vieții sale. Nu cred că va exista vreodată o reconciliere”, a spus Angela Mollard.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Paul Burrell, fostul confident al Prințesei Diana, a declarat că Prințul Harry va avea o vizită foarte scurtă în Marea Britanie cu o primire glacială din partea familiei regale la ceremonia de încoronare a tatălui său. Este posibil ca Harry să stea la zece rânduri mai în spate și să nu aibă ocazia să vadă membri importanți ai familiei, cum ar fi William sau Charles.

 Aceste declarații au fost urmate de comentariile editorialistului care sugerează că există o posibilitate scăzută de reconciliere între cei doi frați, în lumina criticilor aduse de Harry asupra lui William și Kate.

„Nu este o surpriză. El vine să se arate. Vine pentru a pune piciorul în prag. Tatăl său va fi încântat că ambii săi fii vor fi acolo pentru a asista la această zi incredibilă din viața lui. Dar Harry nu va sta degeaba. Nu vrea să petreacă mult timp în preajma lor. Mă tem că nu există nicio șansă de reconciliere prea curând”, a spus Burrell pentru GB News Dan Wootton, potrivit express.co.uk.

Meghan le-a stricat relația prinților Harry și William.
Meghan le-a stricat relația prinților Harry și William.[Sursa foto: shutterstock]

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au fost dați afară din locuința lor din Montecito. Unde vor locui ducii de Sussex acum



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

”Vreau să scap de acolo.” Ioana Popescu, la un pas de divorț! Soțul ei nu vrea să locuiască în aceeași casă cu ea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies