Meghan Markle a avut un microfon în haină la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reacționat soția Prințului Harry

Meghan Markle a avut un microfon în haină la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reacționat soția Prințului Harry
Meghan Markle a avut un microfon în haină la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Cum a reacționat soția Prințului Harry

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors în Marea Britanie pentru a fi lângă familia regală la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Se pare că un gest făcut de fosta actriță a stârnit multe controverse, deoarece soția fiului Regelui Charles ar fi avut un microfon în haină.

Meghan Markle ar fi avut un microfon în haină la priveghiul monarhului. Iată care este detaliul care demonstrează această teorie.

Citeste si: Motivul pentru care Prințul Charles nu își dă niciodată jos inelul cu sigiliu

William, Harry și soțiile lor
William, Harry și soțiile lor[Sursa foto: Captură YouTube/ The Royal Family Channel]

Meghan Markle a avut un microfon în haină la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle este asaltată de internauți, după ce ar fi purtat un microfon în haină, în momentul în care a ajuns la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a.

Într-o fotografie de pe rețelele de socializare, fanilor le-a ieșit în evidență detaliul care demonstrează că soția Prințului Harry ar fi vrut să înregistreze evenimentul.

Prințul Harry și Meghan Markle au mers la Castelul Windsor pentru a-i saluta pe cei îndoliați și le-au arătat aprecierea pentru respectul față de monarh. Pe rețelele de socializare au fost publice mai multe imagini, iar fanii au observat imediat o formă dreptunghiulară pe talia rochiei negre pe care fosta actriță o purta.

Fanii sunt de părere că Meghan  și-a atașat un microfon de rochie, deoarece a vrut să înregistreze ceea ce se întâmplă la priveghiul suveranei, iar foarte mulți internauți sunt de părere că soția Prințului Harry își dorea să facă un reality show pe Netflix despre decesul monarhului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Meghan Markle poartă un microfon pentru a folosi moartea reginei pentru reality show-ul ei Netflix?”, a scris un utilizator pe Twitter.

Meghan Markle
Meghan Markle[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: „Noul nostru Prinț și Prințesă de Wales vor continua să inspire!” Regele Charles îi face pe William și Kate, Prinț și Prințesă de Wales

Cum a reacționat fosta actriță

Meghan Markle nu a avut nicio reacție, cu toate că imaginea în care se observă cu ochiul liber obiectul atașat de rochia ei și pe care internauții îl consideră un microfon, a circulat pe toate rețelele de socializare.

În momentul actual nimeni nu știe de ce soția Prințului Harry nu a venit cu o explicație la comentariile care au explodat în mediul online.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

"Meghan purta un fel de dispozitiv pe care îl puteai vedea conturul pătrat al ghidării. Probabil în scopul înregistrării”, a adăugat un internaut.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut apariția alături de Prințul William și partenera acestuia la castelul Windsor. Cei patru au fost văzuți atunci pentru prima oară împreună după scandal.

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: „Noul nostru Prinț și Prințesă de Wales vor continua să inspire!” Regele Charles îi face pe William și Kate, Prinț și Prințesă de Wales

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Motivul pentru care Prințul Charles nu își dă niciodată jos inelul cu sigiliu

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies