Meghan Markle, gest uimitor față de un fan: „Îmi zâmbea și aștepta să...”

Meghan Markle, gest uimitor față de un fan: „Îmi zâmbea și aștepta să...”
Meghan Markle, gest uimitor față de un fan: „Îmi zâmbea și aștepta să...”

Ducesa de Sussex și soțul său, prințul Harry, au ieșit să facă puțină mișcare fizică în prima zi a anului. Cei doi au făcut o drumeție, iar Meghan Markle a ajutat un cuplu.

Cum ar fi să mergem la Cascada Urlătoarea, spre exemplu, și să dăm peste Principesa Margareta și Principele Radu, care se plimbă și se bucură de natură? Un cuplu a povestit că, în timpul unei drumeții, s-au întâlnit cu Ducesa de Sussex și Prințul Harry și nici măcar nu și-au dat seama cine sunt!

Asymina Kantorowicz și Iliya Pavlovic se chinuiau să-și facă o poză cu ajutorul unui selfie stick, moment în care Meghan Markle și Harry le-au sărit în ajutor.

„Facem câte o drumeție în ziua de Anul Nou de doi ani deja. Am avut un mic picnic și când am terminat, ne chinuiam să ne facem un selfie frumos, în care să prindem și peisajul din spate. Ulterior, ne-a apostrofat o doamnă și ne-a întrebat amabil dacă avem nevoie de ajutor,” Declară Asymina pentru o publicație faimoasă. „Am mai văzut grupul respectiv în timpul plimbării, nu erau deloc mulți oameni prin împrejurimi.
I-am observat pentru că aveau doi câini, iar noi voiam să ne jucăm cu unul dintre ei.”.

Ducesa de Sussex, confundată cu o femeie de rând

Asymina nu a recunoscut-o din prima pe fosta actriță și și-a dat seama că Meghan Markle este o celebritate, abia cânt a remarcat-o pe Abigail Spencer, actriță în serialul Suits. „Sunt mare fană Suits și prima oară am recunoscut-o pe Abigail.

Când mi-am mutat privirea, am realizat că Meghan făcea poza. După, m-am uitat puțin mai în spate și am observat că era prezent și prințul Harry.” Declară norocoasa care i-a întâlnit pe membrii familiei regale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Kate Middleton. De la ospătăriță, la viitoare regină. Cum a fost surprinsă

Citeste si: Tributul adus Prințesei Diana în pozele de botez ale lui Archie

Citeste si: Prințul Harry va divorța de Meghan Markle, anunță o rudă apropiată a Alteței Regale!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Meghan îmi zâmbea și aștepta să facă poza, iar eu eram atât de șocată, încât tot ce am reușit să spun a fost «Un selfie stick îți e de foarte mare ajutor uneori!». Ducesa de Sussex a zâmbit și apoi mi-a spus «Înseamnă că trebuie să fac o poză foarte bună, în acest caz.». Apoi, prințul Harry a intervenit și ne-a răspuns în glumă: «Sigur, fără presiune!».” Continuă Asymina.

Aceasta a confirmat faptul că Meghan Markle este „super prietenoasă” și a menționat faptul că cei doi păreau fericiți, asemenea unor proaspeți însurăței. A mai adăugat că și-ar fi dorit ca și bebelușul Archie să fie prezent.

„Sper din suflet că se simt bine pe Insula Vancouver!”, încheie norocoasa.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum a decorat Meghan Markle camera viitorului sau bebelus

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies