Meghan Markle, însărcinată din nou? Cum a fost surprinsă în oraș

Meghan Markle
Meghan Markle si printul Harry

Soția prințului Harry, Meghan Markle, a fost surprinsă zilele trecute în oraș, într-o ipostază cu totul neobișnuită. Ce au remarcat paparazzii.

Surpriză totală pentru Casa Regală. La numai câteva zile după ce s-a aflat că Zara Tindall este însărcinată din nou, Meghan Markle a reușit să le facă o mare surpriză fanilor săi.

Soția prințului Harry a fost surprinsă alături de către paparazzi pe străzile din Beverly Hills, în timpul unei plimbări.

Citeste si: Stela Bizdu, însărcinată pentru a doua oară! Vedeta va avea Sărbători de poveste

Cei doi au decis să ia la pas străzile frumosului oraș american și nu a trecut mult timp până să fie recunoscuți de către trecători. În ciuda faptului că erau 21 de grade afară, ducesa de Sussex a ales să poarte o haină groasă, cu o glugă îmblănită, precum și o pereche de cizme înalte. În contrast, Harry a ales să poarte o bluză subțire de vară, fapt care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva Meghan Markle este însărcinată din nou, după ce în luna iulie a pierdut o sarcină.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei, în doliu! Pe cine a pierdut fostul concurent

În plus, Harry și Meghan au mers într-o clădire în care se află multe cabinete medicale și centre SPA, lucru care dă de bănuit celor care suspectează faptul că fosta actriță s-ar pregăti să îi ofere o surioară sau un frățior micuțului Archie.

Meghan Markle a pierdut sarcina

„După ce i-am schimbat scutecului (n.r. lui Archie), am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, melodia veselă contrastând puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil la piept, că îl pierd pe al doilea”, povestește Meghan.

Meghan Markle a pierdut sarcina. Când a avut loc tragedia

Evenimentul cumplit a avut loc în luna iulie și, deși părea o zi obișnuită, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru ea și pentru soțul său.

„După câteva ore, eram în patul de spital, ținându-l de mână pe soțul meu. I-am simțit umezeala palmei și i-am sărutat încheieturile, ude de lacrimile noastre”, a povestit Meghan.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cristina Cioran iubește din nou! Cine i-a furat inima, după ce s-a despărțit de Traian Văduva

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Erika Isac, protagonista unei ipostaze inedite la SAGA Festival. Ce a făcut în timp ce iubitul ei, rapperul M.G.L. cânta pe scenă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies