Meghan Markle scandal cu Prințul Harry din cauza Prințului Charles

meghan markle, prințul harry, meghan markle și prințul harry, prințul charles, regatul unit
meghan markle, prințul harry, meghan markle și prințul harry, prințul charles, regatul unit

Meghan Markle și Prințul Harry sunt certați, în momentul de față, deoarece Prințul Harry s-a întors în Regatul Unit, pentru a fi alături de Prințul Charles.

Meghan Markle și Prințul Harry ar fi avut un scandal foarte mare, din cauza Prințului Charles. Se pare că Prințul Harry a plecat în mare secret în Regatul Unit, pentru a fi alături de tatăl său, Prințul Charles. Deși purtătorii de cuvând ai Casei Regale au declarat că Prințul Charles se simte bine, cm a aflat că tatăl său a fost infectat cu coronavirus, Prințul Harry a fugit în Regatul Unit pentru a-i fi alături.

Citeste si: Ducii de Sussex, mesaj emoționant chiar înainte ca Prințul Charles să fie depistat cu coronavirus!

Potrivit unei reviste australiene, Prințul Harry nu a putut sta liniștit, chiar dacă se afla în autoizolare într-un conac de 22 milioane de dolari în Vancouver. Acesta a ales să plece în țara natală, iar Meghan Markle s-a supărat extrem de tare și, pe bună dreptate.

În contextul actual, tranzitarea Regatului Unit de către Prințul Harry reprezintă un pericol iminent, atât pentru el, cât și pentru familia sa. Teama de coronavirus se accentuează, când te gândești din postura unei mame, care are un fiu de doar zece luni, pentru că aceasta este situația în care se află Meghan Markle.

meghan markle, prințul harry, meghan markle și prințul harry, prințul charles, regatul unit
meghan markle, prințul harry, meghan markle și prințul harry, prințul charles, regatul unit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Se zvonește că Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța. Anunțul a fost făcut chiar de apropiații celor doi

Citeste si: Mesajele incendiare au șocat Casa Regală. „E pur și simplu bolnav”

Meghan Markle și Prințul Harry sunt un subiect de interes pentru toată lumea, în această perioadă. După ce au fost în Marea Britanie fără fiul lor Archie, chiar dacă ar fi ultima sa ocazie de a-și cunoaște străbunicii, se pare că aceștia sunt sortiți unui singur lucru: DIVORȚUL.

După ce au renunțat la statutul de Membrii Seniori ai Casei Regale și s-au mutat în Canada, surse din anturajul acestora au confirmat faptul că Ducii de Sussex urmează să depună actele de divorț.

Deși era obișnuită cu atenția din partea presei, fapt datorat carierei sale aristice în domeniul cinematografiei, Meghan Markle a primit o deosebită importanță, mai ales din partea presei autohtone. După ce a renunțat la tot ce avea mai de preț pentru căsătoria cu Prințul Harry, inclusiv la carieră și familie, Ducesa de Sussex a fost dur criticată de către presă și de către persoanele

din jurul Palatului, care i-au căutat constant nod în papură și i-au analizat toate gesturile. Dat fiind faptul că Meghan Markle a mai fost căsătorită și, totodată, a mai divorțat, sunt foarte multe persoane care speculează că despărțirea dintre cei doi este inevitabilă și că ruptura dintre ei s-ar fi produs acum mai mult timp, chiar dacă Ducii de Sussex s-au ferit de ochii presei.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Meghan Markle este cea care a cerut divorțul de Prințul Harry, pentru că, aparent, i-a fost imposibil să reziste atenției primite, mai ales că a primit și numeroase critici negative. Viața alături de Prințul Harry a fost extrem de dificilă pentru Ducesa de Sussex, mii de ochi fiind ațintiți asupra ei, iar gurile rele parcă nu s-au putut abține, găsindu-i acesteia numai defecte.

Citeste si: Împăcare de zile mari în Familia Regală! Regina a iertat tot ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle, dar oare a și uitat?



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Împăcare de zile mari în Familia Regală! Regina a iertat tot ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle, dar oare a și uitat?

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies