Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit la prima vedere. Cum s-au cunoscut și când a început povestea lor de iubire

Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit la prima vedere.
Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit la prima vedere.

Povestile de iubire incep de obicei cu „a fost odata ca niciodata side n-ar fi nu s-ar povesti”. Ei bine, nu a fost cazul si pentru printul Harry si Megan Markle a caror poveste a inceput se pare cu un „blind date”.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit la prima vedere. Cum s-au cunoscut și când a început povestea lor de iubire. Povestile de iubire incep de obicei cu „a fost odata ca niciodata side n-ar fi nu s-ar povesti”. Ei bine, nu a fost cazul si pentru printul Harry si Megan Markle a caror poveste a inceput se pare cu un „blind date”.

Inca din anul 2016 iubirea celor doi a fost prezenta aproape tot timpul in atentia presei.

Se pare ca cei doi au avut multe de infruntat pentru a fi impreuna. Pe de o parte a trebuit sa se descurce cu atacurile constante venite din partea presei, pe de alta parte iubirea lor a necesitat aprobare din partea familiei regale. Cand totul parea roz, cei doi s-au logodit, s-au casatorit si au adus pe lume un copil. Printul Harry a renuntat chiar la toate beneficiile regale, realizand ca indatoririle erau mult prea mari.
Astazi cei doi locuiesc in California si au anuntat ca vor avea inca un copil. Ca si cum anuntul nuar fi fost suficient de puternic, cei doi au acordat un interviu de 2 ore in emisiunea lui Oprah, unde au vorbit absolut despre orice si pamantul a fiert din nou la declaratiile acestora.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit la prima vedere.
Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit la prima vedere.

Povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan Markle. Cum s-au cunoscut?

Se pare ca povestea de dragoste a celor doi a inceput cu un blind date, insa este neclar pana in prezent cine anume ar

fi organizat intalnirea lor. Dupa numai 2 intalniri, printul Harry a convins-o pe Meghan sa il insoteasca in Botswana, unde au campat sub cerul liber. Calatoria dintre cei 2 a avut o mare semnificatie, piatra centrala a inelului de logodna al lui Meghan venind din Botswana, in detrimentul colectiei de pietre regale.

Povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan Markle. Primele scandaluri în presă și Harry ia atitudine

Au trecut aproximativ 6 luni de relatie fericita, moment in care tabloidele au prins vantul romantismului regal.

Desi initial a fost o veste minunata despre un Harry indragostit, furtuna virala care a urmat nu a fost prea amabila. Hartuirea lui Meghan si a familiei sale a devenit atat de serioasa incat prima confirmare publica a relatiei lor a venit drept declaratie sfasietoare care accentua rasismul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan Markle. Lucrurile devin serioase

A fost ziua de 6 mai cand printul Harry si Meghan au aparut la primul lor eveniment public impreuna. Actrita a participat alaturi de printul Harry la un meci de polo de caritate si au fost prinsi de un fotograf in timp ce se sarutau.

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat sexul celui de-al doilea copil!

A urmat apoi o prima declaratie publica a lui Meghan unde aceasta a spus: „Suntem un cuplu. Suntem indragostiti”, fara insa a adauga prea multe detalii.

In toamna anului 2017, Meghan a intalnit-o pe Regina Elisabeta la Castelul Balmoral, unde aceasta si-a dat consintamantul pentru nunta nepotului sau.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O nuntă ca în basme

Printul Harry si Meghan Markle au devenit ducele si ducesa de Sussex pe data de 19 mai 2018, la capela Sfantul Gheorghe de la castelul Windsor. Toti membrii importanti ai familiei regale au participat la ceremonie, inclusiv regina si printul Philip, precum si vedetele Oprah si Serena Williams.

 Povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan Markle. Apariția pe lume a bebelușului regal

Pe data de 15 octombrie 2018, printul Harry si Meghan Markle au anuntat ca asteapta un copil. Pe data de 6 mai 2019 a venit pe lume fiul lor, Archie Harrison Mountbattern Windsor, care este acum al saptelea pe linie la tron.

Povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan Markle. Ducele și ducesa de Sussex se retrag din rolurile lor regale

In luna ianuarie 2020, printul Harry si Meghan au aratat in mod clar ca intentioneaza sa se retraga din rolurile lor regale. Acestia au trecut in mod oficial la noile lor vieti la sfarsitul lunii martie 2020, dupa ce au revenit penntru scurt timp in Marea Britanie pentru o runda finala de angajamente. Ulterior, cei doi s-au stabilit cu Archie in Santa Barbara, California.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Discută despre aceste lucruri înainte să te căsătorești! Subiecte importante pe care trebuie să le abordezi într-o relație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies