Meghan Markle și Prințul Harry vor veni în Marea Britanie fără Archie. Nimeni nu înțelege motivul!

Meghan Markle și Prințul Harry vor veni în Marea Britanie fără Archie. Nimeni nu înțelege motivul!
Meghan Markle și Prințul Harry vor veni în Marea Britanie fără Archie. Nimeni nu înțelege motivul!

Surse din anturajul Prințului Harry și al lui Meghan Markle au declarat că cei doi nu plănuiesc să îl aducă și pe Archie, în călătoria lor din Marea Britanie.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost omniprezenți pe primele pagini ale tabloidelor în ultima perioadă, toată lumea fiind cu ochii ațintiți asupra lor și totodată asupra deciziilor pe care le iau. Se pare că ultima veste despre cuplul care a decis să renunțe la titlul de membrii seniori ai Casei Regale, este considerată „răzbunătoare și nepoliticoasă”. Surse din anturajul celor doi, au explicat că Meghan Markle și prințul Harry nu vor să îl aducă pe micuțul Archie în călătoria lor din Marea Britanie, iar motivul este de-a dreptul șocant.

Citeste si: Cum este crescut Prințul George de către Ducii de Cambridge? „Într-un mediu normal, nu în spatele zidurilor palatului”

De ce nu vor Meghan Markle și Prințul Harry să îl ia pe Archie în Regatul Unit? „Este egoist...”

Se pare că motivul pentru care Archie va rămâne în Canada și nu va fi alături de părinții lui, Ducii de Sussex le-a adus critici dure Prințului Harry și Meghan Markle, o sursă de la Palat declarând că „Este egoist din partea lor să facă așa ceva.

Mai mult decât atât, purtătorul de cuvânt al Reginei a declarat că decizia lor nu poate fi înțeleasă, mai ales că Prințul Philip, străbunicul lui Archie, „Nu va mai fi aici prea mult...” Astfel, se pare că decizia celor doi de a-l lăsa pe Archie în Canada, a stârnit un val de critici, pentru că există totuși posibilitatea, ca stăbunicii copilului să nu mai aibă o altă șansă de a-l vedea.

Meghan Markle și Prințul Harry vor veni în Marea Britanie fără Archie. Nimeni nu înțelege motivul!
Meghan Markle și Prințul Harry vor veni în Marea Britanie fără Archie. Nimeni nu înțelege motivul!

Prințul Harry este, în momentul de față, în Marea Britanie, și se pregătește pentru ultima săptămână în care va mai participa la evenimente oficiale, după care va avea o carieră ca cea a mamei sale, Prințesa Diana, după ce a divorțat de Prințul Charles. Ducesa de Sussex, Meghan Markle, trebuie să ajungă în Regatul Unit, iar Dickie Arbiter, un purtător de cuvând de-al Reginei a explicat că ar fi un „mare păcat” ca micuțul Archie să nu vină cu părinții lui, pentru a mai petrece timp cu familia.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a convocat o întâlnire de urgenţă la Sandringham pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Îmi pare rău, dar nu există scuze pentru care să nu îl aducă. Până la urmă, trebuie să își întâlnească familia, familie care nu îl va mai vedea pentru ceva timp, deoarece Harry și Meghan vor fi în Canada sau în Statele Unite,” a continuat Dickie Arbiter.

„Mereu există scuza că, vezi doamne, copilul este prea mic pentru a zbura; dar bebelușii zboară mereu. Ba chiar au zburat cu Archie în Africa de Sud, în Octombrie, pentru vizita lor. Așa că, dacă nu a fost prea departe să meargă acolo, alături de bebeluș, cred că ar trebui să îl aducă și pe el.

Este o decizie răzbunătoare să nu vină cu el, iar Regina face 94 de ani în Aprilie, nu va mai fi aici pentru mult timp. Prințul Philip va face 99 de ani în Iunie, nici el nu va mai fi aici pentru mult timp. Trebuie să fii precaut, a fost în spital de Crăciun, arăta destul de firav când s-a externat, iar acum e la Sandringham și nimenu nu l-a văzut. Oamenii devin plăpânzi la asemenea vârste și ar fi un mare păcat ca Archie să nu fie adus pentru a le da și  și străbunicilor lui ocazia să îl vadă,” a încheiat purtătorul de cuvânt al Reginei Elisabeta a-II-a, Dickie Arbiter.

Mai mult decât atât, conform unui tabloid britanic, Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați la nunta Prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi și cei doi duci își propun să vină din Canada, în Londra, pentru a participa la eveniment.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce vor face Prințul Harry și Meghan Markle?

Deși veștile de până acum sunt bune, haideți să nu ne pripim. Există o altă sursă care ieri, a declarat pentru un alt tabloid britanic, că este în totalitate decizia Ducilor de Sussex dacă participă sau nu la eveniment, însă ar trebui să își cunoască mai bine locul în Casa Regală pentru că se cred prea importanți. „Depinde în totalitate de ei dacă vor sau nu să participe. Problema cu Harry și Meghan este că se cred mai importanți decât înstituția în sine (n.r.- Casa Regală). E păcat că lucrurile s-au întâmplat așa.”

Deși pare că relația dintre Harry, Meghan și Beatrice se îmbunătățește, relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle este în continuare o enigmă (mă rog, sursele spun că nu mai există cale de împăcare). După ce Ducii de Sussex s-au luat de membrii palatului pentru că li s-a interzis folosirea cuvântului „regal”, surse din interiorul palatului au declarat că Ducii „și-au pierdut bunul simț” și că decizia lor de a părăsi familia Regală a afectat ambele părți, așa că ar trebui să fie puțin mai recunoscători și totodată mai înțelegători.

Citeste si: Ce se întâmplă, de fapt, cu Harry și Meghan? Detalii incredibile despre cel mai mediatizat cuplu al planetei!

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Kate Middleton, însărcinată? Ce spune Regina despre cel de-al patrulea nepot din partea prințului William

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies