Meghan Markle, umilită de britanici. A fost aspru criticată pentru felul în care își ține fiul în brațe. Ce au putut să-i zică

Meghan Markle, umilită de britanici. A fost aspru criticată pentru felul în care își ține fiul în brațe. Ce au putut să-i zică
Meghan Markle, umilită de britanici. A fost aspru criticată pentru felul în care își ține fiul în brațe. Ce au putut să-i zică

Meghan Markle nu va fi iertată prea curând de britanici, pentru faptul că schimbă regulile în familia regală și nu se conformează protocolul, fapt pentru care profită de orice apariție a ei să o critice și să o taxeze pentru fiecare gest.

Așa s-a întâmplat și la meciul de polo de miercuri, când fanii au criticat-o aspru pentru faptul că nu știe să-și țină copilul în brațe.

Meghan Markle i s-a alăturat lui Kate Middleton și celor trei copii ai ei, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, la meciul de polo, organizat la evenimentul caritabil Ziua Regelui( King Power Royal Charity) de la Wokingham, un turneu ținut în memoria lui Khun Vichai Srivaddhanaprabha, antreprenorul care a murit la 28 octombrie 2008 ca urmare a unui accident de elicopter.

Presa britanică a publicat imagini adorabile cu cele două ducese care urmăresc meciul de polo, unde echipa prințului William a jucat împotriva echipei prințului Harry, care a fost înfrântă. Meghan a stat în picioare pe tot parcursul meciului, și a fost surprinsă în ipostaze emoționante, în care își săruta cu multă dragoste copilul, după care pare topită.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fotografiile au ajuns și pe rețelele de socializare și ducesa de Susex a devenit ținta criticilor pentru felul în care și-a ținut fiul în brațe. Gurile rele susțin că fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, mai avea un pic și îl scăpa pe micuțul Archie din brațe.

„Meghan pare că mai are un pic și îl scapă', „Nu este în stare să-și țină copilul în brațe', „Puteți să-i spuneți că nu este în stare ici să aibă grijă de propriul ei copil.

Ce fel de mamă își ține copilul în brațe în halul ăsta', au fost câteva dintre reacțiile răutăcioase ale fanilor.

Însă, au fost și persoane care i-au luat apărarea, spunând că ducesa se afla la primul copil, iar Archie are abia doar două luni, și va avea timp să învețe. „E proaspătă mămică, toate ne-am ținut copiii în brațe la început', „Abia a devenit mamă. Încetați să o mai faceți de râs', „Sunt mame care nu știu cum să-și țină copiii în brațe nici după luni întregi.

Durează ceva, lăsați-o să se acomodeze', au mai spus aceștia.

Mai mult, unii susțin că Meghan îl ține așa pe Archie pentru a-l proteja. Știe că toată lumea o privește și încearcă să-l expună pe micuț cât mai puțin.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

O româncă, al șaselea trofeu Miss Fitness Universe. Nu o să-ți vină să crezi cum arată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies