Melek, chipul fericirii

Melek, chipul fericirii
Melek, chipul fericirii

În această seară, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial “Melek” o vor regăsi pe eroina producției mai fericită că oricând.

Bucurie fără margini în familiile Șirhan și Karadag, odată cu logodna dintre Melek și Halil. Bărbatul are inima strânsă, în ceea ce privește reacția lui Alpay, când va afla despre logodna cu Melek, însă este încrezător că lucrurile se vor schimbă, în timp.

Melek este în culmea fericirii atunci când află că, pe lângă faptul că se va însănătoși, ea își poate trăi fericita viața alături de copiii săi și de bărbatul iubit, Halil.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Totodată, bucuria crește în familia Karadag atunci când Mahmut dă vestea că soția sa a născut gemeni sănătoși, după ce aceștia au avut mari emoții în acest sens.

Cum va reacționa Alpay când află că Halil a încălcat înțelegerea făcută, și ce îi va promite cel din urmă, puteți afla în această seară de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies