Mellina a plâns în hohote la Survivor România! "Simt că nu mai este locul meu aici!"

Mellina a plâns în hohote la Survivor România!
Mellina a plâns în hohote la Survivor România! "Simt că nu mai este locul meu aici!"

Lacrimile au curs șiroaie pe obrajii arși de soare ai Mellinei de la Survivor România! Teama de eliminare este cruntă!

Zile grele pentru concurenții din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021. Au pierdut și al doilea joc de imunitate și cu siguranță un concurent din echipa lor o să plece acasă.

Cu moralul la pământ și sleiți de puteri după un joc greu, membrii echipei Războinicilor au cedat psihic. Deși nu toți își arată această slăbiciune, Mellina a fost cea care a început să plângă în hohote și să-și exprime trăirile.



Întoarsă în junglă, a început să își facă multe gânduri pentru că în ultimul timp ea nu a mai adus puncte echipei din care face parte. Strategia lor a fost să se voteze în funcție de cum aduc punctele în săptămâna în care se află.

Mellina de la Survivor România  a cedat psihic după al doilea joc de imunitate pierdut tot de Războinici!

Citeste si: Cătălin Moroșanu se teme să nu fie eliminat de la Survivor România! "Nu mor caii când vor câinii! Așa că aveți grijă!"

Citeste si: Cătălin Moroșanu se teme să nu fie eliminat de la Survivor România! "Nu mor caii când vor câinii! Așa că aveți grijă!"

Mellina: “Se pare că uneori Survivor ți-o dă din temelie..

și am mai căzut în aceste luni de zile. Important este să reușesc să mă ridic sau să îmi dau seama dacă mai este locul meu aici. În momentul de față, simt că nu mai este locul meu aici! Parcă simt că nu reușesc să mă conectez cu nimeni din grupul nostru. Asta simt!(..) Când nu ai o conexiune cu cineva, te simți puțin gol. “Goliciunea” nu îți mai da voie să te bucuri de lucrurile din jurul tău când ești așa… parcă nu mai ai niciun sens.”
, a comentat aceasta în timp ce lacrimile erau șiroaie pe obraji.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În fața consiliului Mellina a fost întrebată de prezentatorul, Daniel Pavel cum se simte după al doilea joc de imunitate pierdut.

Citeste si: Sindy de la Survivor România sare la gâtul lui Sorin! "Sorin este slab pe traseu!"

Citeste si: Zanni de la Survivor România l-a desfiinţat pe Jador în fața consiliului! “Este ca o mascotă!”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Mellina din nou a izbucnit în lacrimi și a comentat: „Mi-e foarte greu să vorbesc, îmi pare rău că am pierdut și acest joc de imunitate. Îmi pare rău că nu reușim să ne concentrăm la final. Va pleca cineva de la noi, ăsta este jocul… Nu sunt foarte bine emoțional, nu știu ce să zic. M-a consumat. Trec printr-un moment ciudat. Am mai trecut și o să mai trec pentru că știu că sunt un om foarte sensibil, de asta scriu muzică, să scot din mine emoții.

Sunt foarte emotivă din orice lucru, soarele ăsta mă dă pe spate, de asta nici nu pot să îmi susțin echipa. Îmi pare rău că după foarte mult timp nu am reușit să aduc măcar un punct, nu mi s-a mai întâmplat de foarte mult timp.”, a precizat Mellina în timp ce plângea.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

In aceasta seara, de la ora 20:00,  miza uriasa la jocul de recompensa! Jason Derulo, concert pentru echipa invingatoare!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies