Mellina de la Survivor, dezvăluiri incredibile despre viaţa ei: "Am pilotat un avion" Ce secret ascunde artista?

Mellina de la Survivor România
Mellina de la Survivor România este o artistă apreciată

Mellina de la Survivor este una dintre cele mai iubite concurente din echipa "războinicilor", la Survivor România chiar dacă este o fire mai retrasă.

Frumoasa Mellina din echipa Războinicilor a intrat în cea mai aşteptată competiţie a anului pe ultima sută de metri, artista înlocuind-o pe Szidonia Szasz. Tânăra a câştigat deja simpatia fanilor emisiunii fenomen datorită firii sale vesele, dar şi graţiei ambiţiei de care a dat dovadă

Mereu cu zâmbetul pe buze, protagonista noastră a povestit că este pasionată de călătorii şi mai ales de vacanţe în colţuri îndepărtate ale lumii.

Mellina de la Survivor
Mellina de la Survivor este o artistă apreciată[Sursa foto: Captură KANAL D]

Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea. Am colidat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige! ”, a declarat Melina Dumitru de la Survivor.


Citeste si: Ce spune mama Alexandrei Stan despre evoluția Faimoasei la “Survivor România” și cum trăiește fiecare ediție, din fața micului ecran

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mellina de la Survivor România este o artistă iubită!

Cântăreața este cunoscută pentru piesele ei lansate solo sau cu alte vedete, însă puțini știu că vedeta are și veleități de dansatoare.

Mellina a absolvit Şcoala Populară de Arte, secţia canto muzică uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. Superba tânără s-a lansat în muzică în 2011, cu piesele „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan.

Mellina de la Survivor
Mellina de la Survivor este o artistă apreciată[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mai mult, solista a compus piese pentru diferiţi artişti din ţară, dar şi din afara graniţelor, precum: Robin DeVille- „Just The Way I Am" (feat.

Ivan Garcia) sau Zelish- „I Won't Give Up" & "Forever You & Me”.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor i-a pus pe gânduri pe internauți. Ce detaliu au observat telespectatorii Survivor 2021?

De asemenea, ea a compus şi co-produs piesa „We are one" interpretată de Leticia, care a intrat în semifinale la Eurovison România 2013. Melodia care a propulsat-o în cele mai înalte topuri din țară este „Poza de album”, care i-a adus şi primul trofeu notabil din carieră: „Strongest Message” la RMA 2014.

Mellina de la Survivor România a devenit cunoscută la Abracadabra

Frumoasa de la Războinici este familiarizată cu lumina reflectoarelor încă de la vârsta de 5 ani când a devenit majoretă a celebrei emisiuni pentru copii Abracadabra.

Energică, zâmbitoare, mereu pusă pe şotii, Mellina a cucerit rapid toată echipa celebrului show, iar de atunci nu a mai stat departe de camerele de filmat.

Solista nu a ieşit foarte mult în evidenţă, până acum, la Survivor 2021, protagonista noastră preferând să evite discuţiile în contradictoriu, dar şi "războaiele" verbale cu oponenţii ei.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies