Mellina, dezvăluiri despre Albert Oprea de la Survivor România! ”Albert nu este băiat rău"

mellina declaratii albert oprea
Mellina a vorbit despre Albert Oprea după eliminarea de la Survivor România

După eliminarea de la Survivor România 2021, Războinica Mellina a decis să facă dezvăluiri despre Albert Oprea.

După eliminarea de la Survivor România 2021, Mellina a decis că trebuie să spună tot adevărul despre Albert Oprea pentru ca oamenii să știe ce fel de persoană este Războinicul.

Mellina, dezvăluiri despre Albert Oprea de la Survivor România

Mellina le-a explicat tuturor despre comportamentul lui Albert Oprea de la Survivor România, asta pentru a se elimina orice urmă de suspiciune legată de concurentul din Republica Dominicană.

”Albert nu este băiat rău, aducea, o vreme, și puncte, dar e altfel decât îl vede lumea. Iar noi, acolo, am ajuns să ne vedem, cu toții, așa cum suntem.

Citeste si: Amira și Cristina sar la bătaie la Puterea Dragostei! "Vezi că te dezmembrez"

mellina declaratii
Mellina face dezvăluiri neașteptate despre Albert Oprea de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Mellina]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Noi, după patru luni de stat acolo, deveniserăm ca niște cupluri vechi de 10 ani, care se știu cu toate, cu bune, cu rele”, a declarat Mellina.

De asemenea, Mellina spune că Sorin, rivalul lui Albert Oprea, exagerează deseori cu acuzele la adresa concurentului și totul pare mult mai exagerat din fața televizorului.

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul ei! ”Sunt solo"

”Albert este, cum să spun, un tip care nu știe să spună `te rog`, asta era una dintre problemele lui. De exemplu, stăteam în junglă și cerea ceva. Spunea, direct, pe un ton autoritar, „Dă-mi`, iar acest lucru l-am observat cu toții. Ne deranja cu felul lui de a fi, de multe ori i-am atras atenția”, a mai spus Mellina.

Mellina a vorbit și despre scandalurile care porneau deseori la Survivor România, dat fiind faptul că Albert era deseori în mijlocul acestor scandaluri.

mellina survivor declaratii
Mellina le-a povestit tuturor cum se comporta Albert Oprea la Survivor România[Sursa foto: Instagram Mellina]

”Albert, la început, nu făcea nimic. I s-a atras atenția, i-am spus să se implice mai mult. Uneori o face, dar arareori din propria inițiativă. Așteaptă să fie servit tot timpul, iar asta nu era ok acolo…”, a declarat Mellina.

Mellina spune că tensiunile din echipa Războinicilor vor afecta punctele câștigate pe traseu: "E normal ca tensiunile să ridice probleme, nu te mai poți concentra la sfârșit, ești obosit după atâtea discuții, după traseu, iar atunci se pierde.

Nu, nu cred că cineva are dreptate în mod special, nu pot să spun că doar Albert greșește, dar lucrurile trebuie să revină la normal dacă vor să aibă succes”.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Lupte fără precedent la Survivor România! Ștefan Ciuculescu sare la gâtul lui Zanni, iar Sebastian Chitoșcă intervine între cei doi

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies