Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!
Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

În intervalul 16 februarie- 9 martie, Mercur intră în retrograd, fapt ce provoacă nehotărâre, tensiuni, probleme de comunicare și o stare generală negativă.

Anul acesta, Mercur va intra în retrograd de trei ori. Prima dată, între 16 februarie și 9 martie, a doua între 18 iunie și 12 iulie, iar ultima se petrece între 14 octombrie și 3 noiembrie. Astrologii subliniază faptul că în aceste perioade, nativii tuturor zodiilor vor manifesta probleme de comunicare, stări generale negative, vor fi nehotărâți și vor avea parte de tensiuni în cuplu.

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!
Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

Citeste si: Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 17- 24 februarie 2020. Două zodii pun punct poveștii de iubire

În ce măsură sunt afectați oamenii de mișcările retrograde ale lui Mercur?

Specialiștii în știință au explicat că aceste mișcări ale lui Mercur sunt guvernate de superstiții și astrologie, două elemente ce încearcă să definească efectele acestei planete asupra oamenilor. Cu toate acestea, cercetătorii menționează că Mercur în retrograd nu afectează planeta și nici zodiile, iar zeul comunicării, Mercurius, este mai mult o fabulă decât o realitate, fiind un subiect controversat și

discutabil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum vor fi zodiile afectate și cât de grav va fi?

Conform astrologilor, Mercur este planeta care guvernează comunicarea și tehnologia, iar mișcările sale retrograde, reprezintă mișcări în sens invers, care afectează zonele vieții care au legătură cu cele două arii menționate anterior.

Cu toate acestea, specialiștii menționează faptul că acest Mercur în retrograd, va fi cel mai lejer dintre toate cele care vor avea loc anul acesta.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care sunt în stare să ucidă atunci când sunt înşelate

Motivul pentru care această mișcaare retrogradă nu ne va afecta așa de tare, este că va fi influențat de pozitivitatea planetei Venus, datorită gradului în care Mercur va staționa.

Totuși, trebuie să fim precaute, deoarece logica și capacitatea de a analiza situații sau luarea de decizii,  vor fi afectate. Vor exista neînțelegeri și vom simți că nu putem comunica, că nu vom livra cu exactitate mesajul dorit, iar frustrarea pe aceste teme nu va întârzia să apară.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!
Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

Nu vom știi ce simțim pentru că emoțiile și intuiția vor fi învăluite de confuzie, minciunile și mincinoșii vor ieși la suprafață, iar persoanele care gândesc o situație prea mult, care sunt paranoice sau anxioase, vor avea probleme foarte mari și ar fi bine să se ajute prin meditație și deopotrivă prin relaxare, înfăptuirea de activități plăcute. Vom fi nehotărâți și tensionați, așa că poate părea că persoanele din jur vor să ne enerveze cu orice preț, dar e important să nu uităm că absolut toți nativii zodiilor se vor simți așa.

Citeste si: Trei zodii se vor îmbogăți în 2020! Berbecii vor avea cea mai bună perioadă din viața lor



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Trei zodii se vor îmbogăți în 2020! Berbecii vor avea cea mai bună perioadă din viața lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies