Mercur retrograd 27 septembrie. Ce nu trebuie să faci până pe 18 octombrie. Nimic nu va merge bine!

Mercur retrograd 27 septembrie. Ce nu trebuie să faci până pe 18 octombrie. Nimic nu va merge bine!
Mercur retrograd 27 septembrie. Ce nu trebuie să faci până pe 18 octombrie. Nimic nu va merge bine!

Află ce nu ar trebui să faci în perioada 27 septembrie-18 octombrie pentru a evita situațiile tensionate.

M ercur retrograd 27 septembrie. Ce nu trebuie să faci până pe 18 octombrie

Din data de 27 septembrie, va avea loc o mișcare astrală, care poate influența destinul anumitor persoane. Este vorba despre Mercur retrograd și pentru a reuși să te menții pe linia de plutire, va trebui să ții cont de câteva reguli pentru a putea să atragi astfel lucrurile pozitive în viața ta.

Lucruri interzise după Mercur retrograd

În perioada marcată de datele 27 septembrie și 18 octombrie, trebuie să fii atent la fiecare pas, întrucât o greșeală minoră poate atrage consecințe majore. Nu trebuie să intri în panică, pentru că orice problemă va avea, cu siguranță, și o rezolvare.

Trebuie să ții cont de faptul că, în această perioadă, nu trebuie să iei decizii radicale.

De asemenea, contractele importante trebuie amânate, mai ales dacă este vorba de sume importante. În această perioadă, poți strânge informații despre afacerile pe care îți dorești să le inițiezi, urmând ca, după 18 octombrie, să demarezi proiectele pe care ți le dorești.

Amână achiziționarea de electrocasnice, întrucât există șanse mari ca acestea să nu mai funcțineze la scurt timp după ce le-ai cumpărat.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu bârfi! Există posibilitatea ca vorbele să ajungă mai repede decât crezi la urechile persoanelor despre care ai vorbit. Recomandat ar fi să te focusezi pe propriile proiecte și să lași problemele celor din jur deoparte.

Mercur retrograd 27 septembrie. Ce nu trebuie să faci până pe 18 octombrie. Nimic nu va merge bine!

Citeste si: 25 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic sâmbătă. O zodie începe o nouă relaţie de cuplu!

Ce este bine să faci

După Mercur Retrograd, te poți impune în fața celorlalți fără griji, fii curajos și nu mai accepta lucrurile care te fac nefericit doar pentru a nu-i deranja pe cei din jur. Fii selectiv atât cu persoanele din jur, cât și cu proiectele în care urmează să te implici.

Este o perioadă care favorizează inițiativele, ideile care pot pune bazele unui proiect important pot fi valorificate cu succes după 27 septembrie.

În schimb, în plan amoros, nu este o perioadă tocmai roz. Partenerul de viață își creează așteptări prea mari, pe care nu i le poți satisface în acest interval de timp. Soluția este comunicarea, nu renunța la persoana iubită din motive minore, întrucât vei ajunge să regreți acest pas.

Citeste si: 26 SEPTEMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se mută în casă nouă!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies