Mercur retrograd in Sagetator. Trei zodii vor avea probleme

Mercur retrograd in Sagetator. Trei zodii vor avea probleme
Mercur retrograd in Sagetator. Trei zodii vor avea probleme

În decembrie, Săgetătorii vor fi în centrul atenţiei! Pe 22 noiembrie, Soarele le-a intrat în Casa personalităţii şi va rămâne aici până pe 21 decembrie. Nu vor avea probleme de sănătate aproape toată luna, motiv pentru care vor fi uşor înclinaţi spre excese.

Taur

Multă lume va dori să-ţi vorbească în această săptămână. Însă emotivitatea şi subiectivismul sunt accentuate, deci fii prudent şi evită discuţiile ample. Se pot relua teme sau activităţi vechi, pe seama faptului că ceva a rămas nelămurit sau nerezolvat. Gândurile tale sunt îndreptate spre câştiguri şi investiţii, dar ar fi bine să laşi deciziile majore şi semnarea documentelor importante pentru o altă perioadă. Sfaturile şi soluţiile primite de la persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur.

Demersuri patrimoniale, discuţii cu membrii familiei, planuri domestice.

Gemeni

Eşti pus pe fapte mari în această săptămână. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt şanse deosebite de a trasa direcţii noi, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Accentele acestor zile se află pe relaţiile cu ceilalţi, mai ales pe relaţiile cu partenerul de viaţă şi pe relaţiile de colaborare.

Este vremea să renunţi la ceea ce nu îţi mai este de folos şi să te orientezi spre noi orizonturi parteneriale. Există în preajma ta oameni alături de care poţi dezvolta relaţii minunate pe termen lung. Cheltuieli cotidiene, primirea unor cadouri sau a salariului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop 2018: Top 5 zodii cu noroc la bani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies