„Mergi singur. Demonstrează-mi, ești bărbat!” Deea Maxer, postare neașteptată pe rețelele de socializare, la 6 luni de relație cu Robert Drilea

„Mergi singur. Demonstrează-mi, ești bărbat!” Deea Maxer, postare neașteptată pe rețelele de socializare, la 6 luni de relație cu Robert Drilea
„Mergi singur. Demonstrează-mi, ești bărbat!” Deea Maxer, postare neașteptată pe rețelele de socializare, la 6 luni de relație cu Robert Drilea

Deea Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Drilea.

Deea Maxer este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Astfel, vedeta se bucură de un real succes pe plan profesional, împărtășind realizările sale cu urmăritorii săi. Nici pe plan personal bruneta nu o duce mai rău, deoarece, de 6 luni de când formează un cuplu cu Robert Drilea, aceasta radiază de fericire și nu ezită să își arate iubirea în spațiul public.

Cu toate acestea, bruneta a făcut în mediul online o mărturisire care i-a pus pe internauți pe gânduri.

Deea Maxer, lecție importantă de viață

Citește și: „Nu faceți aceeași greșeală ca cea pe care am făcut-o eu.” Ce i s-a întâmplat lui Dinu Maxer, chiar pe rețelele de socializare. Artistul s-a speriat cumplit

Deea Maxer, postare neașteptată pe rețelele de socializare, la 6 luni de relație cu Robert Drilea
Ce a postat Deea Maxer pe InstaStory [Sursa foto: Instagram]

Fosta soție a lui Dinu a postat pe contul său de Instagram un mesaj care lasă loc de interpretări. Mai exact, bruneta a vorbit despre modul prin care un om decide să treacă prin diferite situații ale vieții.

„Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergi însoțit!”,   a fost proverbul pe care l-a postat Deea Maxer pe InstaStory.

Deea Maxer și-e exprimat trăirile în mediul online

Citește și: „Există comunicare.” Deea Maxer, primele declarații după ce a stat față-în-față cu Magdalena Chihaia! Ce s-a întâmplat, de fapt, la evenimentul la care s-a întâlnit cu iubita lui Dinu

Deea Maxer, postare neașteptată pe rețelele de socializare, la 6 luni de relație cu Robert Drilea
Poezia compusă de Deea Maxer[Sursa foto: Instagram]

Într-o altă postare de pe pagina sa de Instagram, Deea Maxer a compus o poezie despre iubire.

Romantică din fire, bruneta și-a expus cele mai adânci trăiri și sentimente în mediul online, abordând teme profunde precum iubire, renașterea și trecerea ireversibilă a timpului.

Dansatoarea a încheiat poezia cu un vers neașteptat, prin intermediul căruia internauții au înțeles că de fapt se referă la partenerul său de viață. Se pare că Deea așteaptă de Robert Drilea să își demonstreze iubirea față de ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În răcoarea toamnei, printre frunzele gălbui

Îmi scriu visurile-n palmă, și-mi promit să nu le spui

Iarba-i verde sub tălpi, încă

Îmi așterne ea-ndrăzneala

Iubirii. Este poruncă.

Crezi în tine, iartă, uită!

Toate se vor vindeca

Va veni și împlinirea,

Cu pecete-n viața ta!

Va renaște-n primăvară

Poate când va demonstra

Că dragostea nu-i povară

Ca zăpada-n iarna grea!

Abia-i început de toamnă,

În octombrie am intrat

Nu lăsa totul să moară

Demonstrează-mi, ești bărbat !”, sunt versurile compuse de Deea Maxer.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Te iubesc nepământean și până la ultima mea suflare” Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pe rețele de socializare, la scurt timp după despărțirea de Alex Ashraf!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies