Mesaj neaşteptat de la Anamaria Prodan! Ce a putut spune despre Laurențiu Reghecampf: „Știe ce frustrat este”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a răbufnit din nou și sare în apărarea familiei! Ce a spus despre soțul ei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt împreună de 15 ani și formează cel mai controversat cuplu din showbizul românesc.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Impresara și soțul ei trăiesc momente delicate după ce în mediul online s-a vorbit de nenumărate ori despre relația lor care se destramă din cauza presupuselor amante ale bărbatului, dar și despre un eventual divorț.

Citeste si: Toto Dumitrescu și Alexandra s-au despărțit? Detaliul important pe care l-a scos la iveală frumoasa brunetă

Deși a negat cu fiecare ocazie toate aceste zvonuri, sexy-impresara transmite acum un mesaj nou!

Anamaria Prodan a publicat o fotografie cu familia pe contul său oficial de Instagram în care a scris despre cât de important este respectul și echilibrul în relațiile cu cei dragi. În secțiunea de comentarii, impresara a cerut dovezi clare din partea persoanelor care lansează acuzații false la adresa soțului ei, justificând faptul că zvonurile și gurile rele nu vor face decât să-i distrugă familia.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

„VA ROG SA ADUCEȚI DOVEZI SOLIDE DESPRE FIECARE LUCRU DAU FAPTA PE CARE O MENȚIONAȚI ZILNIC IN PRESA! DESPRE BEȚIILE LUI REGHE, DESPRE AMANTELE LUI REGHE.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

CINE SUNT SI DE UNDE VIN? CE I AU LUAT SI CE LE A DAT? CE A FURAT DIN CASA LUI SA DEA AMANTELOR? CE BUSINESS URI A DESCHIS AMANTELOR? CE CASE SAU CE TRANSFERURI A FĂCUT AMANTELOR! Daca credeți ca acest bărbat

ar putea sa decada in ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tututor celor ce l admira si a făcut toate aceste lucruri înseamnă ca merita să fie scos in fata si arătat cu degetul de o tara întreaga.

Daca așa ati considerat voi ca REGHECAMPF merita sa apăra zilnic pe primele pagini ale ziarelor cuplat cu tot felul de gunoaie înseamnă ca aveți probe”,  a transmis Anamaria Prodan.

Citeste si: Momente dificile în viața Oanei Roman, după împăcarea cu Marius Elisei: „Nu mă simt în apele mele”

Anamaria Prodan, într-o continuă luptă pentru Laurențiu Reghecampf

Impresara a continuat să explice în secțiunea de comentarii ce înseamnă ca un bărbat să fie judecat de toate persoanele din jurul lui. Așadar, aceasta spune că bărbații care sunt dependenți de alcool sau de alte substanțe și cei care aleg femeile ușoare în schimbul familiei sunt dovada clară a frustrării.

Menționează cu majuscule că soțul ei nu se încadrează în aceste tipare și spune că nu ar trebui să fie niciodată asociat cu astfel de situații.

Citeste si: Semne ca nu ar trebui sa regreti ca ati ajuns la despartire

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

„Lucruri pe care le am detestat la un bărbat si pe care le am dat exemplu si din poziția de manager, si din poziția de mama si din poziția de femeie tuturor bărbaților pe care i am cunoscut si cu care am

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

lucrat, pe care efectiv i am învățat SI EXPLICAT ca PT ORICE LUCRU STRÂMB FACUT IN VIAȚA TREBUIE SA SE GÂNDEASCĂ ÎNAINTE DE MII DE ORI CA NU CUMVA CONSECINȚELE VICIILOR SI MICIMII LUI SA RĂNEASCĂ COPIII SI FAMILIA! IN SUFLETUL UNUI COPIL CARE ÎȘI DIVINIZEAZA TATAL SI ÎȘI CONSTRUIEȘTE VIAȚA IN JURUL LUI SI ÎL NUMEȘTE EROUL VIEȚII LUI SI POVESTESTE TUTUROR CA VREA SA FIE CA EL… IN MOMENTUL IN CARE FACE UNUL DIN LUCRURILE ENUMERATE MAI SUS… NU VORBIM DE TOATE CĂCI ESTE CRED EU IMPOSIBIL… A DĂRÂMAT LUMEA SI PRINCIPIILE IN CARE CREDE COPILUL LUI

DEFINITIV SI SECHELELE LASATE ÎI VOR DISTRUGE

VIAȚA DE LA VÂRSTA LA CARE TREBUIA SA VISEZE IN BRAȚELE TATĂLUI LA FERICIREA ABSOLUTA PE CARE NUMAI FAMILIA ȚI O OFERĂ! EU CRED CA LAURENTIU REGHECAMPF NU SE REGASESTE IN AȘA CEVA SI PT FAPTUL CA EU ANAMARIA TRĂIESC SI CRED IN ACESTE PRINCIPII SI NU AM SA MA DEZIC DE ELE NICIODATĂ VA ROG MULT SA MI PROTEJAȚI COPIII SI NUMAI DACĂ AVEȚI INFORMAȚII SI DOVEZI CLARE (nu supoziții sau prieteni care dau INFO DESPRE SOȚUL MEU SA LE PUBLICAȚI! VA MULTUMESC ANTICIPAT”, a mai explicat aceasta.

Citeste si: Valori fundamentale ale unei relatii solide. Le ai si tu in relatia ta?

Mai mult, Anamaria Prodan a fost foarte clară în ceea ce privește imaginea unui bărbat care alege să își ignore familia pentru a trăi alături de alte femei, menționând faptul că la mijlocul acestor situații se află doar bunurile materiale, banii pe care îi pierde pentru clipele de trădare.

„Aceste femei râd de el, căci știți doar că bărbatul fără nimic în pantaloni așa este tratat întotdeauna. Este bun cât apasă pe tasta calculatorului să efectueze transferul de bani, după care este nimeni sau este doar o altă gașcă care a fost păcălită. Bărbatul care este recuperat și găsit de familie prin apartamentele sau barurile unde își fac veacul femeile ușoare, bărbatul care bâzîie la telefon pentru ca femeile ușoare să-i de atenție măcar pentru o secundă să-i spună cât e de frumos și de bărbat când el știe ce frustrat este”, mai scrie Prodan.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Intrebari pe care sa le pui iubitului tau inainte de despartire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies