Mesaje de Dragobete 2021. Topul celor mai frumoase mesaje de dragoste pentru EL sau EA, de 24 februarie 2021!

Mesaje de Dragobete 2021 - Citate de Dragobete. Mesaje de dragoste pentru El sau EA - Sentimente de iubire mesaje. Declarații de dragoste pentru iubita, iubit, soț, soție - Mesaj pentru iubitul meu. Mesaje deosebite de Dragobete - mesaje 24 februarie
Mesaje de Dragobete 2021. Topul celor mai frumoase mesaje de dragoste pentru EL sau EA, de 24 februarie 2021!

Mesaje de Dragobete 2021. Declarații de dragoste pentru iubită, iubit, soț, soție pentru 24 februarie 2021! Pe ce data este dragobetele 2021?

Dragobetele este o zi de încununare a iubirii în tradiția românească și se sărbătorește în fiecare an pe 24 februarie. Românii mai au o oportunitate de a-și declara dragostea sub cele mai frumoase forme ale ei. Practic, după Ziua Îndrăgostiților, poți folosi această noua zi cu semnificație puternică pentru a oferi cadouri persoanei iubite. Pentru a veni în sprijinul tuturor, am ales o serie de mesaje de iubire, urări, sms-uri, felicitări de Dragobete 2021 ce pot fi trimise către persoana iubită.

Găsiți propria variantă de a transmite în diferite moduri prin mesaje text sau prin intermediul site-urilor de socializare.

Mesaje de Dragobete 2021. Mesaje de dragoste pentru El sau EA- Sentimente de iubire pentru Dragobete 2021- Pe ce data este dragobetele 2021?

"Întâlnirea cu tine a fost o soartă, devenind prietenul tău a fost o alegere, dar să mă îndrăgostesc de tine a fost ceva ce nu am putut controla."

"Nu pentru că iubesc sunt fericit, ci faptul că sunt îndrăgostit de tine mă face fericit!"

"Este greu să vorbesc atunci când sunt îndrăgostit pentru că atunci când te privesc, frumusețea ta mă lasă fără răsuflare."

"Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Ești cea mai frumoasă floare a mea!"

"Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!"

"Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte și pe tine pentru totdeauna!"

"Aș vrea să-ți fiu pătură, aș vrea să-ți fiu pat, aș vrea să-ți fiu pernă sub cap, vreau să fiu în jurul tău, vreau să te țin strâns în brațe și să fiu norocoasă persoană care te pupă de noapte bună."

"Pot să nu te mai văd, dar nu pot să mi te scot din inimă. Pot să nu te mai ating, dar nu pot să mi te scot din minte. Poate nu mai însemn nimic pentru tine, dar tu vei fi întotdeauna specială pentru mine."

"Eu mă simt atât de fericit, știi de ce? Pentru că sunt atât de norocos, știi de ce? Pentru că Dumnezeu mă iubește, știi de ce? Pentru că mi-a oferit un dar, știi care? Pe tine, dragostea mea!"

"Simt ceva în inima mea, este ca o mică flacară. De fiecare dată când te văd, această flacără se aprinde. Această flacără arde pentru tine, pentru că te iubesc!"

Mesaje de Dragobete 2021 - Citate de Dragobete. Mesaje de dragoste pentru El sau EA - Sentimente de iubire mesaje. Declarații de dragoste pentru iubita, iubit, soț, soție - Mesaj pentru iubitul meu. Mesaje deosebite de Dragobete - mesaje 24 februarie
Mesaje de Ziua Dragobete 2021 [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Pe ce dată este Dragobetele 2021? Tradiții și superstiții de 24 februarie 2021

Mesaje deosebite de Dragobete. Mesaje pentru 24 februarie 2021

Pentru a impresiona persoană iubita am ales cele mai frumose declaraţii, urări, SMS-uri şi mesaje de dragoste pe care le puteţi trimite persoanei iubite.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi.

Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne”.

„Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite asta”.

„Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine’s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”

Mesaje de Dragobete 2021 - Citate de Dragobete. Mesaje de dragoste pentru El sau EA - Sentimente de iubire mesaje. Declarații de dragoste pentru iubita, iubit, soț, soție - Mesaj pentru iubitul meu. Mesaje deosebite de Dragobete - mesaje 24 februarie
Urări de Dragobete 2021[Sursa foto: PixaBay]

Urări de Dragobete 2021. Declarații de dragoste pentru iubită, iubit, soț, soție. Mesaj pentru iubitul meu. Mesaje deosebite de Dragobete

„Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!”

„Te voi iubi la nesfârşit! Nu-ţi voi jura dar … IŢI PROMIT!”

„Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toata viaţa!”

„Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături „la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru „Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”

„De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

„Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

„Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!”

„Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot.”

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine… să ne iubim!”

Mesaje de iubire. Mesaje de dragoste 2021. Declarații de dragoste pentru El sau Ea. Mesaje dulci.

Mesaje de Dragobete 2021 - Citate de Dragobete. Mesaje de dragoste pentru El sau EA - Sentimente de iubire mesaje. Declarații de dragoste pentru iubita, iubit, soț, soție - Mesaj pentru iubitul meu. Mesaje deosebite de Dragobete - mesaje 24 februarie
Mesaje de dragoste pentru El sau EA[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Pe ce data este Dragobetele 2021? Tradiţii şi supertiţii de Ziua Îndrăgostiţilor la români

„Pentru lume tu eşti cineva, pentru cineva tu eşti lumea! Cu multă dragoste, Cineva."

„Aş vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor şi să ajung în cer, să le spun îngerilor că şi pe Pământ există Raiul. Te iubesc!”

„Dragostea noastră e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează şi că orice floare pe care dacă nu o uzi se ofileşte”.

„Ce prezenţă! Ce inteligenţă! Cât farmec! Şi ce ochi frumoşi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?"

„Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.”

„Dacă aş putea să rearanjez alfabetul, aş pune tu şi eu împreună.”

„Aşa cum două buze se unesc pentru a forma sărutul aşa două inimi se unesc pentru a forma… IUBIREA!

"Dragostea mea pentru tine va dura până când un orb va reuși sa picteze zgomotul unei petale de trandafir căzută pe o masă de cristal. TE IUBESC!"

„Vorbesc cu canapeaua şi flirtez cu televizorul. Dă-mi un mesaj înainte să încep să fac avansuri frigiderului!”

La mulți ani de Dragobete 2021!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mesaje de Dragobete 2021. Topul celor mai frumoase urări și felicitări pentru 24 februarie 2021!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies