Mesaje de Dragobete 2021. Topul celor mai frumoase urări și felicitări pentru 24 februarie 2021!

Mesaje de Dragobete 2021 - Citate de Dragobete. Mesaje de dragoste pentru El sau EA - Sentimente de iubire mesaje. Declarații de dragoste pentru iubita, iubit, soț, soție - Mesaj pentru iubitul meu. Mesaje deosebite de Dragobete - mesaje 24 februarie
Mesaje de Dragobete 2021. Topul celor mai frumoase urări și felicitări pentru 24 februarie 2021!

Mesaje de Dragobete 2021. Declarații de dragoste pentru El sau Ea. Alege ce mai dulci mesaje pentru a-ți exprima sentimentele pe 24 februarie 2021. Pe ce data este dragobetele 2021?

Ziua de Dragobete aniversată pe data de 24 februarie a fiecărui an este una dintre cele mai importante sărbători ale iubirii în România. În noastra tradiția populară, Dragobete a fost fiul Babei Dochia, personajul negativ din legendele vechi, ce erau legate de sosirea primăverii și de sfârșitul iernii. Ca orice simbol puternic, pentru că este o zi ce încununează iubirea, Dragobetele aduce bucurie și multe zâmbete pe chipurile romanilor.

Așa că nu pierde vremea și găsește o modalitatea frumoasă de a-ți impresiona iubita sau iubitul, cu unul dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste. Lucrurile mărunte pot face zilele mai frumoase, așa că am ales cele mai impresionante urări și mesaje de 24 februarie 2021 pentru prietenul/a, soțul/a sau iubitul/a.

Dragobete 2021. "Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!"

"Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot."

"Nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… Îţi voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice."

Dragobete 2021. „Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii….

când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumina.”

„Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singura inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti.”

„Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu-ti pot spune despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

Dragobete 2021. ”Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger!„

„Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce…. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

„Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

Mesaje de Dragobete 2021 - Citate de Dragobete. Mesaje de dragoste pentru El sau EA - Sentimente de iubire mesaje. Declarații de dragoste pentru iubita, iubit, soț, soție - Mesaj pentru iubitul meu. Mesaje deosebite de Dragobete - mesaje 24 februarie

Citeste si: Pe ce dată este Dragobetele 2021? Tradiții și superstiții de 24 februarie 2021

Mesaje de Dragobete 2021 – Cele mai frumoase felicitări și sms-uri pentru iubita ta! Mesaje de iubire. Mesaje pentru iubită sau soție

Dragobete 2021. "Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme.

L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!"

"Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…"

"Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii cădeau uşor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi şi, chiar dacă soarta ne va despărţi, iubirea noastră va sta acolo sus, scrisă într-o stea."

Dragobete 2021. "Oricât de speciale ar fi cuvintele, nici măcar nu pot începe să-ţi spună despre toata dragostea pe care ţi-o port în suflet."

"Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubit!"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seama ce mult însemni pentru mine!"

Mesaje de Dragobete 2021 - Citate de Dragobete. Mesaje de dragoste pentru El sau EA - Sentimente de iubire mesaje. Declarații de dragoste pentru iubita, iubit, soț, soție - Mesaj pentru iubitul meu. Mesaje deosebite de Dragobete - mesaje 24 februarie

Citeste si: Dragobete 2021. Ce nu e bine să faci în această zi de sărbătoare

Dragobete 2021 – Alege cele mai frumoase mesaje și urări pentru prietena ta. Pe ce data este dragobetele 2021?

Dragobete 2021. "De-ar fi universul o lume plină de femei şi eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-aş alege căci eşti iubirea vieţii mele. Te iubesc!"

"Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tau, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite: asta”."

"Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viaţa? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama că pentru mine tu eşti viaţa!"

Trimite gândurile tale de dragoste în cuvinte, de Dragobete. Sentimentele cele mai profunde libere și împărtășește-le cu oamenii pe care ii iubesti. Este o zi perfectă pentru a le reaminti celor apropiați cât de mult îi prețuiești și cât de mult înseamnă pentru tine. De cele mai multe ori lucrurile mărunte au o însemnătate aparate și cel mai bun lucru este să te folosește de acest prilej de 24 februarie 2021!

La mulți ani de Dragobete 2021!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mesaje de Dragobete 2021. Topul celor mai frumoase mesaje de dragoste pentru EL sau EA, de 24 februarie 2021!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies