Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA. "Dragostea mea pentru tine este de așa natură, încât va rămâne până la sfârșit"

mesaje lungi de dragoste pentru el
Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA. "Dragostea mea pentru tine este de așa natură, încât va rămâne până la sfârșit"

Transmite iubitului tău sau iubitei... cele mai frumoase gânduri și sentimente prin mesaje de dragoste lungi - 2021

Dragostea este un sentiment unic ce merită să fie tansmis prin vorbe, mesaje, cadouri şi tot ceea ce ne-ar putea da o stare de bine şi fericire. Dragostea este un sentiment complex, manifestat printr-o afecțiune puternică. Ce poate fi mai frumos decât să îţi surprinzi iubitul, iubita, soţul sau soţia cu un mesaje de dragoste lungi care poate impresiona până la lacrimi. Iată câteva mesaje de dragoste lungi ce pot fi trimise către partener in anul 2021, atunci când simţi că vrei să îl impresionezi sau să îi arăţi toată preţuirea ta.

Mesaje de dragoste lungi pentru EA- 2021

Citeste si: //TRANSMITE// Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel, în data de 29 iunie 2021!

Chiar nu știu cum îmi voi exprima sentimentele. De când sunt cu tine, găsesc totul atât de frumos și de nou. Iubirea ta este atât de pasională, încât mă face să-mi uit toată durerea.

Iubirea ta este atât de pură, încât mă duce la sentimentul de atracție. Știi, tu ești adevărata mea iubire în viață. Tot timpul petrecut cu tine, toate momentele atât de minunate în doi sunt pline de iubire!

***

  Chiar nu știu cum aș supraviețui fără tine. Dar vreau să-ți mărturisesc ceva: îmi place foarte mult sentimentul că sunt îndrăgostită de tine. Vreau să te iubesc pentru totdeauna, până la sfârșitul timpului.

Îți sunt recunoscătoare pentru că ai venit în viața mea, iar acum ești al meu. Dragostea mea, te iubesc foarte mult!

***

  Viața mea a fost atât de incompletă înainte să te cunosc. Iar în momentul în care te-am cunoscut, viața mea s-a schimbat la 180 de grade. Când te-am văzut prima dată, inima mi-a sărit din piept. Și imediat mi-am dat seama că te iubesc cu adevărat.

Dar ce este iubirea? Compatibilitatea și încrederea sunt numite de oameni iubire. Dar, după mine, iubirea este o schimbare. Când te schimbi pentru cineva. Când faci lucruri care nu îți plac. Când simți pasiunea și plângi atunci când obiectul acesteia iese din vedere. După mine, asta este dragoste.

***

  Să știi că te iubesc foarte mult. Dragostea mea pentru tine este de așa natură, încât va rămâne până la sfârșit.

Cu tine, simt că sunt eu, pentru că nu trebuie să mă prefac. A fi îndrăgostită de tine este cel mai uimitor sentiment vreodată. Iubirea mea este adevărată și pură, și este doar pentru tine. Aș vrea să te cuprind și să nu te las niciodată să pleci. Doresc să fiu cu tine până la sfârșitul timpului.

***

  Îmi doresc ca, dormind în brațele tale sub lumina lunii, să ne uităm la stele.

Ține minte – pasiunea, dragostea, sentimentele mele sunt pure. Îmi doresc cu adevărat să rămână așa pentru totdeauna. Și mi-aș mai dori să putem merge la plajă lângă mare. Ținându-te de mâini, vreau doar să te simt pe tine și dragostea ta. Să simt sentimentele noastre adevărate.

***

Viața este atât de frumoasă în compania ta, dragostea mea. Cu tine în viața mea, am de toate.

Ce să mai cer? Nivelul de confort pe care îl împărtășesc cu tine nu l-aș putea împărtăși cu nimeni altcineva. Cu tine, sunt doar eu, mă simt atât de liber. Nu există reținere, nu există pretenție. Când sunt cu tine, îmi uit tot stresul din viață. Când sunt cu tine, uit de luptele mele și mă străduiesc să fiu mai bun. Ai dat un nou sens vieții mele. Nu știu cum să-ți spun, dar însemni foarte mult pentru mine! Se întâmplă că în viață îți întâlnești sufletul pereche și viața ta devine completă. Cred că mi-am întâlnit sufletul pereche. Sunt atât de norocos că te am în viața mea.

***

  Ține-mă de mână, te rog, nu vreau să pleci. Nu știu dacă înțelegi că te iubesc cu adevărat. Cu tine sunt mai bun, iar lucrurile sunt așa cum ar trebui să fie. Nu știu de ce puterea mea de dragoste este atât de mare, de ce tânjesc după atingerea ta. Dacă aceasta este iubire, atunci sunt îndrăgostit de tine până peste cap. Nu am mai simțit asta până acum. Noaptea și ziua mă tot gândesc la tine. Toată ziua, ești doar tu. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată în trecut, așa cum se întâmplă acum. Vreau să rămân cu tine tot timpul! Sunt fericit să experimentez acest sentiment minunat, pentru că mă face să zâmbesc și să zbor.

***

Când aud ceva despre cuvântul dragoste, imediat îmi apare în față chipul tău.  Pentru mine, dragostea începe cu tine și se termină în numele tău. Tot ce se întâmplă în viața mea se datorează sprijinului tău. Nu aș fi fost la fel ca acum niciodată. Iubirea ta m-a transformat să fiu altcineva în viață – mai bun, mai responsabil și mai grijuliu. Dragostea ta este ca o adevărată inspirație care mă face să merg mai departe. Te iubesc!

***

  Ceva lipsea în viața mea. Dar nu știam ce. Dar, de când ai apărut în viața mea, am început să mă simt complet. Da, este adevărat, sunt doar pentru tine. Iubito, te iubesc atât de mult! Toată ziua îmi doresc atingerea ta. Prezența ta în viața mea îmi dă un nou nivel de fericire. Nu știu când s-au întâmplat toate acestea și de ce. Dar sentimentul iubirii este resimțit din inimă. Acum, că noi suntem împreună, nu ne vom despărți niciodată. Vreau doar să-ți mulțumesc că ai venit în viața mea. Fără tine, iubirea mea, n-aș fi eu. Te iubesc foarte mult!

***

  Ochii tăi mă atrag cel mai mult. Nu, zâmbetul tău fermecător mă atrage cel mai mult. Ba nu, șoaptea dulce din urechea mea este ceea ce îmi place la tine. Dar și când te apuci de treburile mici, îmi place să-ți văd fața. Când te enervezi, îmi place să-ți văd mimica. Într-un cuvânt – îmi placi toată! Dragă, mai vreau să fac o mărturisire. Știi, înainte să te cunosc, obișnuiam să râd de oamenii care se îndrăgosteau. Obișnuiam să-mi bat joc de ei. Nu credeam în conceptul de iubire. Dar, astăzi, am șansa să-ți spun că mi-ai schimbat complet noțiunea de iubire în viață. Te iubesc!

***

  De când ai intrat în viața mea, am început să te iubesc din ce în ce mai mult. Cum s-a întâmplat asta, nu știu. Dar am găsit adevăratul meu suflet pereche în tine. Astăzi cred că, dacă dragostea există, este doar datorită ție. Este cu adevărat ciudat cum zi de zi mă atrag de tine. Cred că atunci când iubești pe cineva din inimă, nu mai poți rămâne fără acea persoană nicio secundă…

***

  Timpul aleargă atât de repede. Parcă abia ieri te-am cunoscut și m-am îndrăgostit de tine… Iubito, cred că tu ești acea fată pentru mine, fără de care nu aș putea rămâne în viață. Te iubesc atât de mult! Asta este tot ce vrea să spună inima mea. Știu că este doar începutul, dar crede-mă că te voi iubi până la sfârșitul vieții. Nici nu știu cum a început totul și cum s-a întâmplat. Dar, cu timpul, totul s-a schimbat. De la a fi cel mai bun prieten al tău – la soț! Și călătoria a fost cu adevărat minunată. Mă simt binecuvântat că am o astfel de soție în viața mea și chiar o spun foarte sincer. Te iubesc!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

***

  Îmi doresc ca timpul să se oprească. Nu vreau să te las să pleci, pentru că te iubesc prea mult. Și sper să înțelegi că nu pot trăi fără tine acum și niciodată. Aștept cu nerăbdare să-mi sigilezi buzele cu un sărut tandru în timp ce schimbăm jurământul de nuntă. Te iubesc atât de mult, draga mea, și sper să nu fim niciodată despărțiți.

Mesaje de dragoste lungi pentru EL- 2021

Mesaje de dragoste lungi pentru ea

Citeste si: //TRIMITE// Mesaje de Sânziene 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru data de 24 iunie 2021!

Să te iubesc atât de mult este dorința mea. Da, este adevărat că te iubesc foarte mult! Tu ești motivul pentru care respir, tu ești singurul meu sens al vieții. Mulțumesc că ai venit în viața mea și că mi-ai dat un motiv să zâmbesc. Strălucesc mereu când ești cu mine, tot timpul și în orice împrejurime. Te iubesc mai mult decât pe mine.

***

  „Te iubesc” sunt cele două cuvinte simple, dragostea mea. Dar sensul lor este prea profund. Iubirea este un sentiment care se simte din inimă. Nu există logică sau lacrimi în el. Când spun că te iubesc, mă refer din inimă. Nu este de acum, nu este de astăzi, a fost chiar de la început. Tu ești cea cu care vreau să-mi petrec toată viața.

***

  Îmi amintesc încă acel moment, când te-am văzut prima dată. În acel moment am știut că tu ești cel sortit pentru mine. Pasiunea din ochii tăi, strălucirea feței mele, privirea ta m-au făcut să roșesc. Cu siguranță, timpul a trecut, dar ești la fel de scump pentru mine. Cu timpul te voi iubi și mai mult și așa va dura pentru totdeauna!

***

  Îți sunt recunoscător că mi-ai făcut viața un loc atât de minunat. Te iubesc pentru că asta simt. Dragă, vreau să știi că ești cel mai frumos sentiment al vieții mele. Și aș vrea să ții minte că mereu voi fi al tău. Te iubesc și o voi face mereu. Iubirea mea nesfârșită pentru tine mă face să tânjesc foarte mult. Toate dorințele, toate nevoile sunt despre tine, iubito. Te iubesc așa cum nu o va face nimeni. Povestea noastră de dragoste este neobișnuită, dar este atât de adevărată. Îmi amintesc încă acel moment în care te-am întâlnit prima dată. Nu m-am gândit niciodată că aș iubi pe cineva atât de special în viața mea.

***

  Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima dragostea în viață. Vreau să scriu o mie de cuvinte pentru tine pentru că te iubesc cu adevărat. Rațiunea nu ar fi suficientă pentru a exprima ceea ce înseamnă cu adevărat pentru mine sentimentele ce mă copleșesc. Ești și vei rămâne întotdeauna o prioritate absolută în viața mea. Te iubesc mult și vreau să știi că o spun din toată inima mea.

***

  Viața mea începe cu tine și se va termina cu numele tău. Mă faci să mă simt atât de specială. Ai un rol foarte important în viața mea. Ești pentru inima mea un ritm absolut special. Mereu rămâi în gândurile și în mintea mea. Te iubesc mult și te voi iubi până la ultima mea respirație. Aceasta este promisiunea mea pentru tine.

***

Ești cavalerul meu în armură strălucitoare. Te iubesc din toată inima. Mă simt în siguranță ori de câte ori sunt cu tine. Mulțumesc pentru asta. Ești atât de iubit și eu sunt atât de nebunește de îndrăgostită de tine. Te prețuiesc, te ador, dragul meu! Nu te-aș schimba pentru nimic în lume, ești întotdeauna ceea ce aștept cu nerăbdare, fie să vorbim la telefon, fie să primesc mesaje, fie să te văd! Aștept întotdeauna cu nerăbdare să vorbim. Îi voi mulțumi mereu lui Dumnezeu că m-a binecuvântat cu o persoană minunată ca tine.

***

  Nu spun des că te iubesc și mă pot comporta prostește, dar îmi pare rău, LUMEA mea. Chiar nu vreau să te supăr, jur că ești singurul de care am nevoie în univers. Vreau să îmbătrânesc cu tine, iar într-o zi, când vom fi neputincioși, să putem sta pe șezlongurile noastre și să putem afirma – am avut o viață ideală și cea mai încântătoare. Te prețuiesc!

***

  Se spune că dragostea este rea, dar cred că aceasta concluzie este falsă, deoarece a fi cu tine este o experiență minunată. A fi cu tine adaugă sens vieții mele. Sunt mândru că te am în lumea mea. Știi când am înțeles că te prețuiesc? Când te-am văzut o viitoare mamă a copiilor mei și o doamnă, cu care voi trece prin tot timpul natural de pe pământ și chiar și chiar și prin timpul veșnic de apoi.

***

  Certuri, tonuri înalte și tonuri joase, multă dragoste, zâmbete și încruntări. Vom naviga prin toate împreună, în prezent și până la sfârșitul timpului. Te prețuiesc. Mă întreb dacă știi cum mă simt cu adevărat și cât de fericită este inima mea când suntem împreună… Sunt sigură că o viață nu este suficientă pentru a fi împreună!

***

   Acum ești o parte din mine și fără tine nu voi supraviețui.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De ce te iubesc atât de mult? Nu am nicio idee. Dar vreau doar să-ți spun că este adevărat. Se spune că dragostea nu poate fi văzută, se simte doar. Dar cei ce cred astfel se înșală. Am văzut-o de multe ori. Am văzut dragostea adevărată în ochii tăi. Și este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată!

Mesaje de dragoste lungi, dar triste pentru EL sau EA- 2021

Cât de norocos sunt că am pe cineva de la care îmi este greu să-mi iau rămas bun. Îmi doresc să fii mereu lângă mine. Nu există nicio îndoială că distanța poate fi dificilă pentru o relație, dar vreau să te asigur că distanța nu poate slăbi niciodată dragostea mea pentru tine. Ești pentru totdeauna în inima mea!

***

   De când m-ai părăsit, am obținut o diplomă de master în Dorul de tine. Dacă întâlnirea noastră nu va avea loc în curând, s-ar putea să primesc și un doctorat. Mi-e dor de tine profund și teribil. Steaua strălucitoare a vieții mele, nu mă pot opri să mă gândesc la tine nici măcar o secundă!

  Vreau să-ți văd fața frumoasă, acel zâmbet fermecător ce îmi oferă momente de bucurie și pasiune în inima mea. Mi-e dor de tine! Când vei vedea căderea picăturilor de ploaie, gândește-te la ele ca la lacrimile mele și la durerea prin care trec fără tine. Ce a făcut distanța din mine?! Acum sunt atât de deprimat doar pentru că ești departe…

***

  De fiecare dată când mă gândesc la tine, îmi trag mereu respirația, fiind trist că ești la câțiva kilometri distanță. După tot timpul care a trecut, găsesc în continuare lipsa de tine în fiecare minut al fiecărei ore, în fiecare oră din zi, în fiecare zi a săptămânii, în fiecare săptămână a lunii și în fiecare lună a anului.

***

Simt că eu sunt luna și tu ești soarele. Nu se văd niciodată, dar continuă neobosit în speranța de a se întâlni din nou într-o zi. Mi-e dor de tine. Timpul pare lung când nu ești aici, dar ești mereu în gândul meu. Este foarte greu să fii departe de tine, dorind să fii alături mereu. Iubito, îmi lipsești foarte mult și asta mă înnebunește. Am nevoie de tine chiar acum!

Mesaje de dragoste lungi pentru iubit, iubita, sot, sotie- 2021

 Vreau doar să-ți mulțumesc pentru că ești un soț uimitor. Și vreau să-ți mulțumesc că ești un tată bun pentru copiii noștri. Te iubesc atât de mult pentru că mă tratezi mai bine decât oricine și pentru că ești singura persoană cu care vreau să vorbesc atunci când nu am dispoziție. Îmi faci mereu zilele rele cele mai bune zile din toate timpurile.

***

   Jur că ești cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea, ești cel mai bun dar pe care mi l-a făcut Dumnezeu și sunt atât de recunoscătoare pentru asta. Iubitule, te iubesc și îmi este dor de fiecare parte din tine, iubesc felul în care faci dragoste cu mine și nu mă voi sătura niciodată să-ți spun “te iubesc”. Nu te voi schimba niciodată pe nimic în lume. Te ador și ești cu adevărat o binecuvântare pentru mine.

***

  Ai fost modelat special pentru mine. Tu, bărbatul meu, ești cel după care am tânjit. Cu tine în viața mea am de toate – un prieten, un soț, un frate și un tată. Ești un pachet complet și doar tu mă poți face o FEMEIE fierbinte și frumoasă!  Mulțumesc cerului că îmi aparții, că împarți soarta ta cu a mea și că mă ții de mână orice n-ar fi!

***

  Pentru cea mai bună creatură a lui Dumnezeu – cel mai iubitor bărbat pe care l-am întâlnit vreodată în toată viața mea! Ești coroana de pe capul meu, tatăl meu, șeful meu, cel mai bun prieten al meu, iubitul meu, maiestatea sa regală, domnul, împăratul, regele meu! Știu că uneori acționez prostește și te ignor, dar, iubitule, crede-mă când îți spun că te iubesc și te ador. Te voi iubi azi, mâine și pentru totdeauna!

 

***

  Gândul la modul în care să-mi exprim sentimentele față de tine mă face să pierd cuvintele.

Cum ți-aș putea spune totul în doar două cuvinte? Vreau să știi că mă simt fericită cu tine, sunt mândră de tine, dragostea noastră mi se pare atât de încântătoare. „Tu” îmi ești suficient pentru această viață. Da, te iubesc foarte-foarte mult! Relația noastră ca parteneri de viață este o parte din testarea timpului. Totuși, în mod sigur, este o plăcere. Ici și colo dezorganizat, dar constant și incredibil de frumos. Te ador.

***

Ți-am spus cât de mult te apreciez? Știu că poate nu o arăt, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că te-a adus în viața mea! Ești cel mai bun bărbat pe care orice femeie și-l dorește. Ești tot ceea ce m-am rugat să am și chiar mai mult. Ești slăbiciunea mea, dar mă faci să mă simt puternică. Când cad jos, tu mă ridici, iar când sunt tristă, mă înveselești. Ai luptele tale de dus, dar mă pui mereu pe primul loc. Mulțumesc pentru tot.

Declaratii de dragoste pentru el lungi



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mesaje de Sânziene 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru data de 24 iunie 2021!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies