Mesaje de Florii. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Florii pentru familie, rude și prieteni

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Florii
Mesaje de Florii. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Florii

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Florii pentru familie, rude și prieteni. Iată ce le poți transmite celor dragi în duminica Floriilor.

Se apropie cu pași repezi Duminica Floriilor, în care peste un milion de români își sărbătoresc ziua numelui. Dacă vrei să spui unei persoane dragi „La Mulți Ani”, dar ești în pană de idei, îți dăm o mâna de ajutor!

Cel mai des întâlnit nume de floare din România este Viorica, pe care-l au 145.020 de femei. Urmează Florentina, nume pe care-l poartă 129.947 de femei şi Florica, 91.751.

Alte 73.637 de românce au numele Camelia.

De asemenea, 336.793 de bărbaţi se numesc Florin, 145.673 sunt Viorel şi 54.608 Florian. Alţi 9.065 sunt Mugurel, iar 2.300 de bărbaţi se numesc Trandafir.

În cazul în care aveţi persoane dragi care poartă numele de Camelia, Margareta, Violeta, Lăcrămioara, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona, Brânduşa sau, în cazul bărbaţilor, Viorel, Florin, Florian, Florentin, Florinel, Crin trebuie să le trimiteţi un gând bun şi cum o puteţi face mai bine decât printr-un mesaj.



Iată câteva mesaje pe care pe care le poți trimite de Florii celor mai dragi persoane din viața ta. Fie că este vorba despre mamă, tată, frate, soră, unchi, fiică, fiu, mătușă sau unchi, aceste persoane merită cele mai frumoase mesaje de Florii.

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani.

La Mulți Ani!

Ești cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La Mulți Ani!

Onomastică fericită! Ziua numelui să îți fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii și vești frumoase. LA MULȚI ANI!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele, mari și mici! La mulți ani!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Florii. SMS-uri și urări de Florii pentru familie, prieteni, femei, bărbați, iubit, iubită, soție, soț, mamă, tată, fiică, fiu

Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și zâmbitoare. La Mulți Ani!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nicio floare nu se compară cu frumusețea ta! La Mulți Ani!

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare și un sincer La Mulți Ani! Să crești mare și frumoasă și să fii și sănătoasă.

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La mulți ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea.

La mulți ani de ziua numelui!

Citeste si: Săptămâna patimilor. Tot ce trebuie să știi despre Săptămâna Mare. Tradiții și obiceiuri pe care trebuie să le respecți

Drumul vieții tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îți păstrezi mereu sufletul tânăr și curat, cu trandafiri ca să fii veșnic iubită și cu margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești.

La mulți ani de Florii!

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Florii
Mesaje de Florii. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Florii

Mesaje de Florii pentru persoana iubită

Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La multi ani!

Citeste si: 8 aprilie 2020, Super Luna, cea mai stralucitoare luna plina a anului

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Florii
Mesaje de Florii. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Florii

Eşti persoana care mi-a luminat viaţa şi mi-a încălzit sufletul! La Mulţi Ani!

Frumuseţea trandafirilor şi gingăşia narciselor pălesc în faţa ta! Eşti cea mai preţioasă floare! La Mulţi Ani!

Cerul se înseninează de fiecare dată când păşeşti afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!

În ziua dedicată şie, floarea vieţii mele, îţi zic un călduros „La Mulţi Ani!”

Fie ca viaţa ta să se umple de căldura, lumina şi dragostea pe care mi le-ai oferit mie! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!

 

Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Tot ce trebuie să știi despre Drob! Rețete de paște. Rețetă de drob. Tradiții și obiceiuri pe care sigur nu le știai despre drob

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies