Mesaje de încurajare înainte de operație. "Dumnezeu să te ajute sa te întorci rapid la o viață activă, în care nu va mai exista loc pentru boală!"

Mesaje de încurajare înainte de operație
Mesaje de încurajare înainte de operație. "Dumnezeu să te ajute sa te întorci rapid la o viață activă, în care nu va mai exista loc pentru boală!"

Iată ce mesaje poți transmite celor dragi înainte de operație!

Se întâmplă adesea ca oamenii să aibă nevoie de cuvinte de încurajare atunci când au o problemă de sănătate. Suferinzi din cauza unei bolii, a singurătății sau a despresiei, aceștia așteaptă o vorbă bună din partea celor dragi.

Mesajele prin care transmitem felicitări sunt mai ușor de formulat, însă mesajele de susținere în momentele grele, ca de exemplu înainte de o operație, sunt ceva mai greu de scris.

În această situație, ne este destul de greu să găsim cuvintele potrivite.

Citeste si: CITEȘTE: Urări de nuntă 2021. Ce mesaje de felicitare poți să le trimiți mirilor și socrilor

De aceea, vă prezentăm câteva idei de mesaje de încurajare, pentru a aduce zâmbetul pe buzele unei persoane dragi, care urmează să fie supusă unei operații.

Unele mesaje sunt mai sensibile, altele mai vesele, important este ca ele să-și atingă scopul, acela de a ridica moralul unor oameni aflați în suferință.

În aceste momente, trebuie sa nu-ți fie frică de nimic și să ai doar gânduri pozitive.

Citeste si: DESCOPERĂ: Reguli de etichetă și bune maniere la masă. Ce nu trebuie să faci niciodată când te afli la restaurant

Mesaje de încurajare înainte de operație

Credința puternică în reușită și speranța de neclintit că te vei face bine, vor crea minuni!

Îți doresc ca operația să fie un succes și să ai parte de o recuperare rapidă, pentru a reveni cât mai curând la o viață normală! Te așteptăm acasă!

 

Dumnezeu să te ajute sa te întorci rapid la o viață activă, în care nu va mai exista loc pentru boală!

 

Draga mea, te rog să fii încrezătoare că totul va fi bine! Îți doresc o operație de cezariană cât mai ușoară și.... sănătate bebelușului ce va veni în curând pe lume!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Dragă bunicule, o să treci cu bine peste această operație și o să te întorci curând la florile din grădina ta! Ne rugăm pentru tine!

 

Nu neg că sunt un pic îngrijorată din cauza ta, dar cum binele întotdeauna este triumfător, îți doresc să nu îți pierzi încrederea în refacerea ta după operație! Sunt cu inima alături de tine!

Mesaje înainte de operație

Citeste si: CITEȘTE: Cele mai puternice rugăciuni pentru femeile care nu pot să rămână însărcinate

Să ai credință că va veni zi mai bună și totul va fi bine, pentru că doctorul o să aibă o mână ușoară. Nu te teme, suntem aici cu tine, cu toții!

 

Ești un pacient care nu prea are încredere în el, dar noi te încurajăm să treci cu succes peste această operației, să nu-ți fie frică și să nu ai parte durere!

 

Sănătate și mult curaj, rugăciunile noastre sunt pentru tine!

Citeste si: TRIMITE: Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA- 2021

 

Ne rugăm necontenit pentru tine și sperăm nu numai că vei trece cu bine peste operație, ci și că te vei și recupera în cel mai scurt timp.

Domnul să binecuvânteze!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Îți urez multă sănătate, vreau să realizăm împreună toate planurile pe cale le-am făcut. Te aștept acasă, suflet pereche!

 

Îți doresc din tot sufletul o operație de succes!

 

Suntem conștienți că sentimentul de frică te stăpânește acum, înainte de operație, dar sperăm ca totul să decurgă așa cum trebuie.

Operația va avea un rezultat extraordinar, iar restul depinde de tine. Sănătate multă!

 

Dacă tu crezi în Cel de Sus și ești optimist, o să te refaci rapid, trebuie doar să fii calm și să crezi numai în bine!

Noi o să-ți fim mereu alături!

Citeste si: CITEȘTE: Horoscopul Arhanghelului MIHAIL. Care sunt zodiile aflate sub protecția lui!

Uneori apar și surprize după operații, întrucât nu toate organismele sunt identice. Medicii ne spun pentru ce ar trebui să fim pregătiți.

„Surprizele apar de foarte multe ori, pentru ca nu exista doi indivizi la fel. Noi reprezentam de fapt o statistica. Anatomia este asa cum am invatat-o, statistic vorbind, dar nu exista doi oameni la fel. Exista particularitati anatomice ale fiecaruia dintre noi. De asemenea exista si particularitati lezionale. Leziunea pentru care efectuam actul operator poate duce uneori la modificari ale anatomiei normale, iar pentru asa ceva trebuie sa fii pregatit", doctor Victor Radu.

Citeste si: CITEȘTE: Cum să treci peste o despărțire. 5 sfaturi utile care te vor ajuta în această perioadă

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este ESTERA BUBLE, sora Lidiei Buble. „Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies