MESAJE de SFINŢII Mihail şi Gavriil, conducătorii cetelor de îngeri şi patroni spirituali ai Jandarmeriei Române

MESAJE de SFINŢII Mihail şi Gavriil, conducătorii cetelor de îngeri şi patroni spirituali ai Jandarmeriei Române
MESAJE de SFINŢII Mihail şi Gavriil, conducătorii cetelor de îngeri şi patroni spirituali ai Jandarmeriei Române

În fiecare an, în 8 noiembrie, creştinii îi sărbătoresc pe Sfinţii Mihail şi Gavriil, conducătorii cetelor de îngeri. Cei doi arhangheli purtători de sabie ca simbol al biruinţei sunt, potrivit credinţei ortodoxe, călăuzele sufletelor în drumul lor spre Rai. Ei sunt, totodată, şi patroni spirituali ai Jandarmeriei Române.

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!”

„Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!”

„Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri.

Să ai o zi minunată!”

„Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii Gabriel/Gabriela şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine La mulţi ani!”

„Fie ca Sfinţii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!”

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizari şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!”

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

HOROSCOP Camelia Pătrăşcanu - săptămâna în curs. Taurii îşi recunosc greşelile, Leii încheie o etapă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies