Mesaje emoționante între Jador și Bogdan Mocanu în ultima ediție a show-ului Survivor România! Faimosul a ajuns la capătul puterilor „M-au trădat toți!”

Mesaje emoționante între Jador și Bogdan Mocanu în ultima ediție a show-ului Survivor România
Mesaje emoționante între Jador și Bogdan Mocanu în ultima ediție a show-ului Survivor România!

Jador a putut lua legătura cu prietenul său cel mai bun, Bogdan Mocanu, după ce Faimoșii au câștigat Jocul de Comunicare.

În ediția de seara trecută a show-ului Survivor România, echipa Faimoșilor a fost cea care a obținut victoria în urma Jocului de Comunicare și astfel aceștia au avut șansa de a comunica în timp real, prin mesaje scrise, cu prietenii din țară.

Jador a avut un schimb de mesaje emoționant cu prietenul său cel mai bun, Bogdan Mocanu, care i-a transmis să fie puernic și să nu se lase doborât de atacurile din camp.

Jador însă pare că a ajuns la capătul puterilor și nu simte că vreun concurent este cu adevărat alături de el.

„Mi-am dat seama că tu ești prietenul meu cel mai bun”,  i-a scris Jador cântărețului.

„Ești un om mult mai bun la suflet decât știam eu deja că ești.

N-ai nevoie de nimeni. Te ai pe tine și gata.

Ești un model pentru mulți. Trebuie să ieși curat de acolo, nu te coborî la nivelul nimănui. Pentru niciun preț”,  i-a scris Bogdan Mocanu Faimosului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„M-am bucurat să vorbesc cu ăla, e fratele meu, îl iubesc. Nu am prieteni, că m-au trădat toți. Pentru ce am devenit, m-au trădat foarte urât.

Nu pot să zic că mi-e rușine”,  a spus Jador.

Mesaje emoționante între Jador și Bogdan Mocanu în ultima ediție a show-ului Survivor România

Citeste si: Publicul o vrea înapoi pe Ana Porgras la Survivor România! Petiția a strâns deja 5000 de semnături!

Zanni și Ana Porgras au adus victoria Faimoșilor după o Ștafetă de zile mari

Echipa Faimoșilor a fost cea care a câștigat Jocul de Comunicare în ediția de seara trecută a show-ului Survivor România.

Punctul final a fost adus de Zanni și Ana Porgras, care au luptat până la capăt pentru a aduce victoria Faimoșilor.

Mesaje emoționante între Jador și Bogdan Mocanu în ultima ediție a show-ului Survivor România

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am avut încredere în Ana, sunt mândru de ea. Ne cunoaștem înainte de această competiție, de la analize. Am avut încredere că va ajunge înainte. Mi-a obținut un avans de care aveam nevoie, mă bucur că am câștigat. La 6- 2 mi-am pierdut speranța, n-am vrut să dau vina pe nimeni, nu am mai vrut să intru pe traseu, dar Jador și Moro mi-au ridicat moralul”,  a declarat Zanni după Jocul de Comunicare. 

Citeste si: Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

Mă bucur că am făcut parte din ștafetă. Eu nu mi-am pierdut speranța nicio secundă. Am crezut până la ultimul punct. Sunt fericită că am câștigat, meciul ăsta le arată Războinicilor ce înseamnă echipa Faimoșilor”, a adăugat Ana Porgras.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies