Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste” “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste”  “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”
Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste” “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Începând de săptămâna viitoare, producția “O dragoste“ va putea fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D

Începând de săptămâna viitoare, serialul “O dragoste” va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D. Povestea fascinantă a membrilor familiilor Unal și Arslan a cucerit publicul din România, și continuă să suprindă privitorii cu evenimentele ce se succed amețitor în viețile acestora. Membrii celor două familii duc stiluri de viață diferite, iar tradiționalismul dar și valorile culturale ale societății moderne își fac loc uneori disfuncțional în relațiile dintre protagoniști.

“Mă bucur că serialul a ajuns la sufletul telespectatorilor din România! Pe mine scenariul m-a cucerit încă de la primele pagini și mă așteptam ca serialul să aibă succes în Turcia. Mai mult, acum mă bucur că poveștile de viață din serial au impresionat și telespectatorii din România. Este un serial despre ceea ce îi poate dezbina pe oameni, dar mai ales despre ceea ce îi unește.

Putem fi diferiți prin educație, prin mediul în care am crescut și valorile asimilate, dar tocmai aceste diferențe ar trebui să fie și și punte pentru oameni. E important să îl înțelegem pe celălalt, să ne apropiem, în ciuda diferențelor dintre noi ”, a declarat Sila Turkoglu, actrița din rolul principal al producției.

Ce vom vedea în episodul de astăzi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimentele scapă de sub control în familia Arslan.

Kîvîlcîm este îngrijorată de soarta fiicei sale Doga, după ce a aflat că este însărcinată, și insistă ca Faith să cunoască acest aspect foarte important pentru viitorul celor doi tineri. Doga încearcă, cu pași mici, să se apropie de fostul soț, însă va avea parte de un șoc atunci când acesta îi va spune că urmează a se căsători.

Nursema trece prin momente foarte dificile alături de Umut, acesta fiind într-o stare greu de suportat pentru cei din jur. De când a fost arestat, Umut s-a izolat de toată lumea. Faith așteaptă cu nerăbdare momentul logodnei cu frumoasa Gorkem, iar Pembe este foarte fericită că a scăpat de Doga, pe care nu a plăcut-o niciodată.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ce se va întâmpla atunci când Fatih și Gorkem urmează a celebra logodna și ce veste năucitoare va aduce Alev familiilor Arslan și Unal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Nu pierdeți următoarele evenimente din viața personajelor preferate din serialul “O dragoste”. Începând de săptămâna viitoare producția va putea fi urmărita, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies